GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Siguranță și profitabilitate - cele două aspecte ale weekendului

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 11:49 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 11:52

După două weekenduri consecutive satisfăcătoare cu o direcție excelentă împotriva granzilor europeni, sosește un weekend în care nu sunt meciuri în Europa. Strategia testată este abandonată ca opțiune. Cu toate acestea, evităm oboseala care se adună la sfârșitul fiecărei campanii de fotbal. Urmărește toate emoțiile cu cote mari pe efbet.ro .

Au mai rămas între 7 și 9 etape până la sfârșitul sezonului în majoritatea campionatelor importante și vom vedea primii campioni și primii retrogradați destul de curând. Accentul analizei de astăzi oferă o garanție de siguranță și profitabilitate decentă. Probabil că aproape totul va merge conform planului, dar șansele bune ne vor duce în zona de profit în recapitularea finală. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro .

Am alocat mult timp înainte de a stabili cele mai importante meciuri din acest weekend. În Anglia, ochii noștri erau ațintiți pe Aston Villa împotriva lui Brentford. Recunoaștem că nu ne așteptam la ascensiunea lui Villa cu Unai Emery. Este mereu criticat pentru engleza lui slabă, dar trebuie să recunoaștem că limbajul lui fotbalistic este perfect. În Franța, vedem din ce în ce mai multă ezitare la Nice, de altfel foarte puternică. Dar pentru cei ca ei, dihotomia joacă întotdeauna o glumă proastă. Dacă nu pentru gesturile lor europene, Nice ar putea fi cu cel puțin trei sau patru locuri mai sus în clasament. Această problemă ne face să ne concentrăm asupra perechii Clermont în vizita lor pe Coasta de Azur. Cele mai bune cote pentru acele evenimente și multe altele, aici pe efbet.ro .

Germania are un accent destul de puternic pentru noi, iar adevărul este că în acest sezon cel mai greu este să ghicim unde va merge un meci din Bundesliga. Direcția Augsburg - Stuttgart este însă destul de clară și se arată în cota pentru oaspeți. Meciul este ceva ca un derby regional și șvabii sunt considerați clar favoriți. Cel puțin în ultimele cinci sezoane, Hertha s-a chinuit din greu, dar în cele din urmă, datorită unei victorii acasă, au scăpat nevătămați. Acum este momentul potrivit pentru trei puncte împotriva lui Werder. Hoffenheim traversează o perioadă fantastică în aprilie și nu se va opri împotriva lui Köln. În alte condiții, meciul ar fi fost triplă. Campionatele nemțești sunt pe efbet.ro .

În Italia ignorăm complet granzii europei, dar se pot întâmpla lucruri frumoase cu echipele din subsolul clasamentului. Salernitana este regina egalurilor și credem ca vor bifa al 7-lea rezultat de egalitate consecutiv împotriva celor de la Sassuolo. Este 70 la sută sigur că meciul va fi 1-1. Udinese vs Cremonese este o oportunitate de aur. De ani de zile, Bologna și Udinese sunt „donatorii de sânge” în calcio, iar Cremonese, fără prea mult efort, pot înregistra o a treia victorie consecutivă. Acest eveniment nu va impresiona absolut pe nimeni în Apenini. Turnee din Italia cu cote maxime aici pe efbet.ro  

În Spania, toată lumea este îngrijorată de „sănătatea” din Valencia. Și aici este o oportunitate pentru un „antibiotic” bun. Valencia o vizitează pe Elche, retrogradată, iar cele trei puncte le vor reveni cu siguranță ca și cum ar pune unguent pe o rană. Getafe va avea o călătorie lungă pe insule, dar nu va mai pierde cu Mallorca. Cu toate acestea, un rezultat de egalitate ni se pare opțiunea mai probabilă. Cote de TOP si bonusuri la meciurile din LaLiga le găsești pe efbet.ro .  

Încă trei campionate majore sunt supuse unei monitorizări sporite. În Portugalia, nu vedem cum, după 9 înfrângeri consecutive, Santa Clara să se se ridice și să câștige în fața „zburătorilor” Chaves. Confruntarea dintre Groningen și Nijmegen are cam același deznodământ în Olanda. În Turcia, avem tendințe constante. Umraniyespor îi găzduiește pe Besiktas care sunt în formă, iar cele trei puncte sunt destinate oaspeților. Vincenzo Montella își va apăra statutul său la Adana Demirspor cu o altă victorie acasă în fața Kayserispor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează