GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Simona Halep se implică și în hochei: susține inițiativa patinoarului Țiriac-Telekom Arena de a atrage copiii talentați către sporturile de iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 11:29

Recent devenită numărul 1 mondial în clasamentul WTA, Simona Halep și-a propus să susțină hocheiul pentru juniori. Și nu orice fel de juniori, ci o întreagă echipă feminină pentru juniori.

Tenismena s-a alăturat inițiativei Patinoarului Țiriac-Telekom Arena și Fundației Ion Țiriac de a revitaliza o disciplină olimpică la care România excela în trecut, hocheiul pe gheață. Astfel, toții copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani sunt invitați sâmbătă, 14 octombrie, să participe la patinoarul din Otopeni la selecția pentru cursuri gratuite de patinaj. În urma parcurgerii cursurilor de inițiere, cei mai buni jucători vor face parte din echipele de juniori profesioniști de hochei înființate cu suportul, bineînțeles, al Simonei Halep, dar și al companiilor Allianz-Țiriac și Skoda. Echipa Simonei va fi una exclusiv de fete, iar celelalte două de băieți.

„Ne bucurăm că suntem din nou parteneri în cadrul unui alt demers prin care susţinem visele îndrăzneţe ale unor copii ce îşi doresc să facă performanţă în sport. Astfel de iniţiative ne sunt foarte aproape de suflet. De peste 3 ani, Allianz-Ţiriac promovează tinerii sportivi prin intermediul Fundaţiei Olimpice Române, oferindu-le susţinere financiară în cadrul Programului Bursele de performanţă Allianz – Ţiriac. Aceşti copii ne-au oferit în această perioadă numeroase motive de bucurie şi mândrie.

Avem convingerea că noua echipă de hochei Allianz-Ţiriac ne va da cel puţin la fel de multe motive de bucurie şi mândrie. Aşteptăm deja cu nerăbdare să strigăm din tribune: Hai, echipa Allianz-Ţiriac! Succes, copii!”, ne-a declarat Marilena Bârliga, Director Divizie Market Management și Comunicare Allianz-Țiriac.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani sunt așteptați la Patinoarul Țiriac-Telekom Arena (Str. Drumul Gării Odăi, Otopeni, vizavi de Aeroportul Henri Coandă) începând cu ora 10:00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 13:00.

Pentru facilitarea accesului, Fundația Ion Țiriac pune la dispoziția participanților transport gratuit, atât pentru selecție, cât și la cursurile ulterioare, pe traseul Bd. Aviatorilor, București – Țiriac-Telekom Arena, Otopeni și retur.

Cei mici vor fi evaluați de echipa de antrenori a patinoarului, maeștri și maeștri emeriți ai sportului, precum: Zsolt Kerekes, Danuț Gigi Popovici, Ion Dimache și George Jusinian. Aceștia sunt coordonați de Eduard Pană, profesor de educație fizică, maestru emerit al sportului și antrenor emerit, fost component al echipei naționale de hochei și membru Hall Of Fame al Federației Internaționale de Hochei pe Gheață. Proba va consta în parcurgerea unui traseu complet al perimetrului patinoarului.

Înscrierile se realizează prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0786 911 111, în limita celor 100 de locuri disponibile. Informațiile necesare sunt: numele și prenumele copilului; data nașterii; adresa de domiciliu; numele, prenumele, telefonul și emailul părintelui/reprezentantului legal și dacă se dorește accesarea transportului gratuit.

Mai multe detalii privind acțiunea, cât și formularul de înscriere se găsesc la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/selectieoctombrie/.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
840971272624347
Dumitrescu Cristian  •  10 Octombrie 2017, 16:07

JUSTINIAN!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează