GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sport Loft - primul concept-store multibrand de sport, deschis de FF Group România

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 14:54

FF Group Romania a inaugurat magazinul Sport Loft în Baneasa Shopping City, un concept premium și inovativ de retail multibrand, care are în portofoliu cele mai apreciate branduri de sport din întreaga lume

București, 09.05.2017 - FF Group Romania, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de sport și fashion și subsidiara a grupului FF Group Grecia, a stabilit un punct de referință la nivel regional prin deschiderea în premieră în România a unui nou concept de magazin de sport, dedicat sportivilor de performață si tuturor celor care practică sportul în mod activ. Primul magazin Sport Loft al grupului a fost deschis în Baneasa Shopping City.

Magazinul comercializează cele mai noi colecții de echipamente sportive pentru alergare, baschet, fotbal, antrenament și tenis, ale brandurilor internaționale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Under Armor, Saucony, Mizuno, Reebook.

Primul magazin Sport Loft are o suprafață de 600 de metri pătrați, investiția în amenajarea spațiului de retail s-a ridicat la peste 700,000 Euro, fară a include stocul inițial de marfă. Noul concept se bazează pe cele mai noi tehnologii digitale pentru a oferi o experiență memorabila și a permite sportivilor să ia decizii informate cu privire la achizițiile lor. Facilitățile de ultimă generatie sunt susținute de zonele interactive, „Running Experience” - dedicată alergării și „The Dunk Room”- dedicată  baschetului, unde atleții pot testa echipamentele și pot primi informații personalizate de la specialiști.

Referitor la noua deschidere,  Cristian Beznoska - CEO FF Group Romania, a declarat: "Acest concept marchează o nouă era pentru toți sportivii care urmăresc performanța. Am creat un concept pentru o experiență memorabilă, bazându-ne pe ultimele inovații tehnologice, anticipând nevoile celor mai exigenți și activi clienți ai noștri. În următorii 3 ani, FF Group va dezvolta o rețea extinsă de magazine Sport Loft în România, Grecia, Bulgaria și Cipru, iar în luna iunie este programata lansarea platformei www.sport-loft.com. "

"Prin acest nou concept-store multibrand de sport ne dorim să transformăm experiența de shopping a clienților noștri într-o călătorie interactivă și personalizată, folosind cele mai recente tehnologii digitale. Deschiderea în București a primului magazin Sport Loft reprezintă o recunoaștere a valorii echipei locale și a performanțelor noastre în Romania.”, a declarat Malina Soare, Marketing Manager al FF Group Romania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chr508
chr508  •  26 Mai 2017, 21:32

Am fost. Este dezamagitor. Nu ai nici pe departe o varietate mare de produse. Intradevar, gasesti mai multe brand-uri gen Jordan, Under Armour, etc., dar este departe de cum este prezentat. Preturile sunt cat de cat ok, dar asa este peste tot la inceput.

omidiu
omidiu  •  23 Mai 2017, 17:23

700.000 euro doar amenajarea unui spatiu de 600 mp?!?! glume proaste

itrobert
itrobert  •  11 Mai 2017, 00:35

"primul concept-store multibrand de sport"... Hahaha, e cat o tutungerie... Comparati si voi cu un magazin ADEVARAT de sport: http://profilemagazine.com/2012/the-spirit-of-the-true-athlete-runs-through-the-entire-company-and-pervades-everything-we-do/

Vezi toate comentariile (3)
Comentează