GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Spune STOP caderii parului! Tratament complet pentru barbati

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 14:27

Parul este intotdeauna in asociere cu sexualitatea si este perceput ca un simbol sexual, un semnal de comunicare erotica care ar emite informatii despre virilitatea unui barbat sau caracterul pasional al unei femei.

Stiai ca parul des si bogat este asociat cu potenta masculina?

Caderea parului, motiv de ingrijorare? Statisticile arata ca peste 60% dintre barbati se confrunta cu aceasta problema. Motivele sunt dintre cele mai diverse: alimentatia nesanatoasa, alcoolul in exces, stresul, psoriazisul, inaintarea in varsta. Ce este de facut?

Aceasta problema are remediu! Cu tratamentul adecvat, caderea parului devine amintire!

O rutina sanatoasa si un tratament eficient sunt suficiente pentru a evita stresul pe care il presupune caderea parului la barbati.

Pentru efectele dorite, samponul din comert trebuie inlocuit cu unul profesional, pe baza de elemente naturale. In plus, trebuie sa ai in vedere un balsam special, dar si un tratament pe masura. Pare complicat? Acum, este mai simplu ca niciodata sa ai parul pe care ti-l doresti!

Caderea parului, un motiv de stres. Exista sau nu remediu?

9 din 10 barbati spun ca principala lor grija este caderea parului.  Aceasta ingrijorare nu este intamplatoare. Studiile au demonstrat ca doua treimi din barbati se confrunta cu problema caderii parului inainte de 35 de ani.  Astfel, stima de sine poate fi afectata grav, iar chelia poate deveni realitate inainte de vreme.

Cei mai multi dintre barbatii care se confrunta cu aceasta problema dau vina pe gena. Are sau nu mostenirea genetica legatura cu rarirea si caderea parului? De cele mai multe ori, altele sunt cauzele si, din pacate, sunt depistate prea tarziu.

Caderea parului este cauzata de o sensibilitate crescuta a foliculilor de par in anumite zone ale scalpului. Parul cazut este inlocuit de fire din ce in ce mai rare si mai subtiri. In timp, acest lucru duce la aparitia cheliei.

Nu toate produsele pentru ingrijirea parului au efecte benefice. Pentru un plus de siguranta, este important sa alegi produsele profesionale, dedicate celor care vor un scalp sanatos si un par des de invidiat.

Produse pentru ingrijirea parului cu efect 100%

Ingrijire completa pentru scalp si par sanatos pana la radacina. Acesta este efectul produselor Argan Stem Cell Age Defying. Vorbim despre o gama care include trei produse extrem de eficiente in combatarea caderii parului: sampon, balsam si tratament.

Vitalitate la puterea a 3-a!

Andalou Naturals a creat o gama de produse dedicata barbatilor, pentru combatarea raririi si caderii parului, dar si pentru prevenirea aparitiei cheliei.

Gratie compozitiei si a elementelor de inalta calitate, naturale si atent selectionate, produsele pentru ingrijirea parului au radament 100% fiind recomandate barbatilor de orice varste. In plus, produsele elimina inclusiv una dintre cele mai stanjenitoare probleme: matreata.

Cu actiune complexa, Argan Stem Cell Age Defying Tratament Shampooeste un sampon care ingrijeste in detaliu firele de par, oferindu-le vitalitate si sanatate pana la radacina. Parul isi recapata luciul si aspectul sanatos. Mai mult, firele de par devin mai puternice si astfel caderea lor este prevenita.

Pentru rezultate rapide, se recomanda utilizarea samponului impreuna cu balsamul din aceeasi gama. Argan Stem Cell Age Defying Tratament  Conditionerrepara firele de par deteriorate. Parul slabit si predispus la rupere este refacut in totalitate.

Si pentru ca efectul sa fie complet iar problema caderii parului combatura in totalitate, Andalou Natural a creat tratamentul Argan Stem Cell Age Defying Scalp Intensive.

Toate cele trei produse au la baza un element unic, cu beneficii pretioase: arganul. Acesta are efect antiinflamator, hidrateaza in profunzime pielea si parul, si are un efect revigorant unic. Uleiul de argan hraneste parul uscat si adauga o stralucire de invidiat.

Spune STOP caderii parului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close