GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Man United – Villarreal: „diavolii” vor revanșa după eșecul din finala Ligii Europa

Man United – Villarreal: „diavolii” vor revanșa după eșecul din finala Ligii Europa
Man United – Villarreal: „diavolii” vor revanșa după eșecul din finala Ligii Europa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 17:30 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 17:43

Sezonul de Champions League plin de surprize a continuat aseară cu șocul anului: victoria lui Șerif Tiraspol la Madrid, în fața Realului. Seria rezultatelor-bombă include și meciul lui Manchester United din prima etapă, pierdut de englezi la Young Boys Berna în minutul 95. Pentru Man United devine obligatorie victoria în fața lui Villarreal. Solskjaer nu își permite o nouă eliminare în faza grupelor, mai ales că adversarele nu se pot compara cu echipa lui din punct de vedere al lotului, finanțelor sau tradiției.

United pare să aibă cel mai bun lot de după plecarea lui Ferguson și se apropie de stilul de joc impus de legendarul antrenor scoțian de când a fost numit Ole Gunnar Solskjaer. Rezultatele în Premier League au crescut treptat, după ce sub comanda altor tehnicieni aveau emoții și pentru un loc în top 4. Totuși, Liga Campionilor a reprezentat un călcâi al lui Ahile pentru Ole: 7 înfrângeri în 11 meciuri la „masa bogaților”. A șaptea a venit la Berna, unde United a condus cu 1-0 prin golul lui Ronaldo și a pierdut după pauză.

5 meciuri directe, 5 egaluri

Eșecul de la Berna obligă Manchesterul să ia 3 puncte azi, cu un Villarreal care etapa trecută a făcut egal cu Atalanta. Egalurile au fost specialitatea „Submarinului Galben” în ultimul timp. Finala Ligii Europa și Supercupa Europei au ajuns la loviturile de departajare, apoi în noul sezon de LaLiga au fost 5 X-uri în 6 meciuri jucate de Villarreal.

Același rezultat și în partidele directe. Până la finala din vară s-au mai întâlnit de 4 ori, de fiecare dată în grupele Ligii. Și de fiecare dată s-a terminat 0-0. Cota Superbet pentru un egal și diseară e 4.30, rezultatul anticipat de bookmakeri fiind victoria gazdelor – cotată la 1.55.

„Rejucările” finalelor în istoria cupelor europene: 7-3 pentru câștigătoare când s-au reîntâlnit în anul următor

De 10 ori în istorie s-a întâmplat ca finalistele unei competiții europene să fie adversare și în sezonul următor în Europa. Prima oară, în 1970, cu Manchester City și Gornik Zabrze în Cupa Cupelor. Dacă până la startul Ligii Campionilor în actualul format erau o raritate aceste „rematch-uri”, având doar 3, ultimii 25 de ani au adus 7. Cel mai recent a fost chiar anul trecut, între Bayern și PSG.

Cele 10 finale europene și reeditările imediate ale lor

1970, Cupa Cupelor: Manchester City – Gornik Zabrze 2-1

Sezonul următor: în sferturile de finală din Cupa Cupelor, City a eliminat-o pe Gornik după 2-0, 0-2 și 3-1 în al treilea meci.

1977, Cupa Cupelor: Hamburg – Anderlecht 2-0

Sezonul următor: tot în Cupa Cupelor, în turul 2, Anderlecht și-a luat revanșa: victorie cu 2-1 în deplasare și 1-1 acasă

1977, Cupa Campionilor: Liverpool – Monchengladbach 3-1

Sezonul următor: s-au reîntâlnit în semifinalele Cupei Campionilor iar Liverpool a avut din nou câștig de cauză: înfrângere cu 2-1 în deplasare, victorie cu 3-0 acasă.

1996, Liga Campionilor: Juventus – Ajax 1-1, 4-2 după loviturile de departajare

Sezonul următor: tot în semifinale, tot în Liga Campionilor, Juventus a câștigat tur-retur: 2-1 și 4-1

1997, Cupa UEFA: Schalke – Inter 1-0, 0-1, 4-1 după loviturile de departajare

Sezonul următor: în sferturile de finală din Cupa UEFA s-a revanșat Inter, 1-0 acasă și 1-1 în deplasare

2010, Liga Campionilor: Inter – Bayern 2-0

Sezonul următor: adversare în optimile Ligii, Inter s-a calificat grație golurilor înscrise în deplasare: victorie cu 3-2 pe terenul lui Bayern, înfrângere acasă (1-0)

2014, Liga Campionilor: Real – Atletico 4-1

Sezonul următor: s-au întâlnit în sferturile de finală iar Real a mers mai departe după 1-0 și 0-0

2016, Liga Campionilor: Real – Atletico 1-1, 5-3 după loviturile de departajare

Sezonul următor: o nouă victorie pentru Real, în semifinale: 3-0 pe Bernabeu, 2-1 pentru Atletico în retur

2017, Liga Campionilor: Real – Juventus 4-1

Sezonul următor: victorie pentru Real în deplasare (3-0), succes pentru Juventus în retur dar fără a fi suficient (3-1)

2020, Liga Campionilor: Bayern – PSG 1-0

Sezonul următor: PSG s-a revanșat în sferturile de finală, calificându-se după golurile marcate în deplasare într-o „dublă” încheiată cu scorul general 3-3.

Pariază pe United – Villarreal cu 50 lei Extra Bonus la primul pariu pe Superbet!

Dacă nu ai încă un cont Superbet, poți să-l creezi acum și să te bucuri de Bonusul suplimentar acordat la primul pariu! SuperJoacă pe reeditarea finalei de anul trecut din Europa League sau pe celelalte meciuri din Champions League și, imediat după ce ai efectuat prima depunere și ai plasat primul pariu, încasezi și 50 lei Extra Bonus! Acesta vine în completarea Bonusului de Bun Venit acordat tuturor clienților noi Superbet, care poate ajunge la 500 lei.

Citește și:

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează