GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Telekom Romania te trimite la finala UEFA Champions League 2019. “Convinge-ți șeful!” să porteze abonamentele companiei la Telekom și câștigă 10 bilete pentru tine și echipa ta!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 10:46

Îți place fotbalul și nu ratezi niciun meci al echipei favorite, indiferent dacă afară este soare și cald sau plouă torențial? Ai un dulap plin cu tricouri, șepci, fulare și multe alte obiecte inscripţionale cu numele și numerele fotbaliștilor pe care îi admiri? Urmărești cu sufletul la gură, toate meciurile din campionatele europene și mondiale și trăiești emoția victoriei sau a înfrângerii la intensitate maximă? Sau pur și simplu îți dorești să simți energia, entuziasmul și tensiunea unei finale de campionat de fotbal european, de la o distanță de doar câțiva metri de cele mai bune echipe ale campionatului, alături de colegii de birou? Telekom te ajută să îți îndeplinești visul și te trimite la finala UEFA Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie 2019. Află ce trebuie să faci pentru a câștiga unui premiu în valoare de 32,000 de euro, pentru tine și colegii tăi de birou.

Câștigă 10 bilete la finala UEFA Champions League pentru tine, echipa ta și șeful tău!

Telekom îți oferă oportunitatea să câștigi 10 bilete la finala Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie, plus transport și cazare. Vei avea ocazia să te bucuri de cele mai frumoase momente ale finalei și să urmărești live cele mai tari faze ale meciului, alături de 8 colegi din echipa ta și de șeful tău. 

Cum poți câștiga premiul în valoare de 32.0000 euro?

Pasul 1: vorbește cu șeful tău, povestește-i despre avantajele abonamentelor Freedom pentru antreprenori și convinge-l să porteze cel puțin 10 abonamente de mobil business la Telekom. Pasul 2: în perioada 19 aprilie- 8 mai 2019 intră pe site-ul competiției https://www.telekom.ro/business/convinge-ti-seful, completează formularul de înscriere și vei fi deja cu un pas mai aproape de finala UEFA Champions League 2019. Pasul 3: roagă-l pe șeful tău să completeze cererea de portare și intră în tragerea la sorți care va avea loc pe 13 mai 2019. Pasul 4: urmărește competiția! Telekom va anunța marele câștigător pe pagina competiţiei. 

Ce beneficii ai cu Freedom? 

Telekom Romania a introdus abonamente Freedom prin campania #BUSINESSLIBER, lansată în noiembrie 2017, care au adus, în premieră pentru segmentul de business, internet nelimitat 4G, voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro pe lună. #BUSINESSLIBER a schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, prin eliminarea, în premieră pe piaţa serviciilor de comunicaţii din România, a perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere. Peste 200,000 de antreprenori se bucură astăzi de beneficiile abonamentelor Freedom.

Înscrie-te acum! Câștigătorul poți fi chiar tu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close