GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Tottenham invinge Liverpool, dar ambele marcheaza - idei si cote la pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 11:57

Tottenham - Liverpool este in prim-plan in week-end in Anglia, in etapa a 9-a din Premier League. Veritabilul derby ar putea fi castigat de gazde (cota 2,10), care au 3 victorii consecutive in campionat. De cealalta parte, Liverpool nu a mai castigat de doua etape. In campionatul trecut, echipele au terminat la egalitate, 1-1, deci se poate paria pe faptul ca ambele marcheaza si pe 22 octombrie, pe Wembley, luand in calcul nevoia de puncte. 

 

"Aflata in mare forma, Spurs are ocazia unei victorii acasa, in fata lui Liverpool, dupa 5 ani, timp in care a pierdut de doua ori la scor si de doua ori a incheiat remiza. Cormoranii, in schimb, traverseaza o perioada destul de cenusie in campionat. Au incheiat la egalitate in ultimele doua etape, iar in cele 180 de minute jucate au marcat un singur gol", comenteaza Ionel Danciulescu, Expert Unibet.

tottenham castiga

 

Analistul agentiei de pariuri online remarca si un meci din campionatul Frantei, ideal pentru a fi selectat de pariori in biletul zilei: "Derbyul etapei din Ligue 1, Marseille - Paris, se anunta foarte interesant. Lider detasat, Parisul este mare favorita, insa si OM se va prezenta la joc cu un moral foarte bun. Trupa antrenata de Rudi Garcia a reusit 3 victorii si un egal in ultimele 4 partide si a urcat pana pe locul 4".

 

Acest joc din Ligue 1 are cota 1,40 pentru victoria oaspetilor, caci formatia din Paris a castigat ultimele 5 meciuri jucate acasa la OM, in Ligue 1 si Cupa Frantei. In 2 din ultimele 3 partide gazduite de Marseille pe Velodrome, ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj. Acum, cota este 1,75 pe unibet.ro pentru un posibil pariu pe "ambele marcheaza".

psg castiga

 

Campionatul Olandei poate fi de asemenea interesant pentru pasionatii de pariuri sportive, mai ales cand programeaza un meci precum cel de duminica: derbyul Feyenoord - Ajax, la Rotterdam, in etapa a noua din Erendivisie. In editia trecuta, cele doua echipe s-au luptat pentru titlu pana in ultima etapa. Acum sunt la egalitate in clasament, insa la 5 puncte de liderul PSV Eindhoven, deci au mare nevoie sa recupereze din distanta. Totusi, tinand cont ca ultimele doua partide directe, jucate la Rotterdam, s-au incheiat 1-1, nu trebuie ignorata posibilitatea unui nou meci egal - cota 3,45.

feyenoord ajax egal

 

In 13 din ultimele 16 derbyuri disputate pe De Kuip, in campionat si cupa, ambele echipe au inscris. Acum, in Feyenoord - Ajax de pe 22 octombrie, cota este 1,61 pentru cel putin cate un gol consemnat in fiecare poarta.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează