Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 01:11

Unele lucruri se combină perfect. Asensio și atitudinea de rockstar. Zidane și finalele de Liga Campionilor. Spuma, gelul de ras și balsamul after-shave de la NIVEA MEN.

Un bărbierit ușor trebuie să fie ca fotbalul bun. Să nu te împiedici de fundași. Să driblezi microtăieturile. Să decizi titluri și cupe. Să eviți complet pielea iritată. De unele te scapă golurile lui Ramos. Pe altele le rezolvi cu NIVEA MEN, într-un un-doi-trei de senzație.

NIVEA MEN asigură un bărbierit reconfortant, perfect echilibrat, potrivit pentru fiecare etapă dificilă.

Spuma și gelul de ras sunt linia defensivă, un fel de Luka Modric, dublat de Toni Kroos. Lama e ajutată să alunece ideal pe laturile feței, într-o coordonare perfectă. 

Apoi, intervine relaxarea. Balsamul after-shave cu lemn dulce și mușețel apără pielea sensibilă, asigură regenerarea pielii și protejează de senzația de usturime de după bărbierit. Protecție totală.

Nimic nu trebuie să te intimideze, atunci când ești bun. Nu există niciodată driblinguri în exces, cum o arată Cristiano în fiecare meci. Nici limite la bărbierit, dacă aruncăm un ochi la Zizou. :P

Așa că încearcă noua gama Sensitive Recovery de la NIVEA MEN. Fiindcă unele lucruri chiar se combină perfect

 poza produse

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”