GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Uneltele electrice Erbauer EXT – Puterea de a performa 

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 11:35

Cu uneltele electrice Erbauer EXT de la Brico Depôt obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele tale de amenajare sau îmbunătățire a locuinței. De asemenea, noua gamă inovatoare Erbauer cuprinde și unelte electrice care te scutesc cu adevărat de efortul de a-ți întreține grădina.

Un singur acumulator litiu-ion EXT este compatibil cu întreaga gamă de unelte electrice Erbauer EXT, iar tu economisești astfel timp și bani. Tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele acumulatorului reci, astfel încât să nu se supraîncălzească, iar tehnologia Brushless (motor fără perii) – mai silențioasă și mai compactă – îmbunătățește timpul de funcţionare și durata de viață a produsului.

Beneficiezi astfel de mai multă libertate de mișcare, dar și de puterea și flexibilitatea de a-ți duce proiectele la capăt cu succes. 

Uneltele electrice Erbauer EXT sunt fiabile, durabile și rezistente, gândite pentru o manevrare simplă și o utilizare sigură.  

Ciocanul rotopercutor Erbauer cântărește doar 2 kg, fiind gândit pentru utilizare intensă. Dispune de modurile burghiu, ciocan, ciocan rotopercutor și daltă. Tehnologia avansată pentru motorul fără perii furnizează o performanță revoluționară, oferind mai multă putere, cuplu superior, timp de funcționare și durată de viață a motorului mai mari. 

Polizorul unghiular Erbauer cu motor fără perii are un mâner auxiliar antivibraţii și viteză variabilă pentru performanţe optime în diferite aplicaţii. 

Cu ferăstrăul circular Erbauer cu motor fără perii, adâncimea de tăiere se reglează rapid, iar portul şi adaptorul de aspirator te ajută să menţii zona de lucru fără praf.   

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer, cu motor fără perii, poate fi încărcată 100% în numai 50 de minute. În plus, lumina cu LED activată cu declanşator iluminează zona de lucru pentru o găurire precisă. 

Iar dacă ai grădină, uneltele electrice fără fir Erbauer folosesc aceeaşi platformă de acumulator litiu-ion EXT şi te ajută să-ţi întreţii uşor grădina, chiar dacă ești departe de o sursă de energie. Poți alege din diverse modele pentru îngrijirea gazonului sau a gardului viu. În plus, designul compact al uneltelor electrice Erbauer te ajută să te miști ușor și să ai mai mult timp să te bucuri de grădina ta. 

erbauer ext 3

Indiferent de proiectul pe care ți-l propui, începe cu un kit Erbauer EXT, care include baterie și încărcător. Sau poți alege un singur acumulator și încărcător și îți poți mări colecția de unelte conform nevoilor tale.  

Vino în magazinele Brico Depôt să descoperi întreaga gamă de unelte electrice Erbauer EXT!

Pentru mai multe detalii, te invităm și pe www.bricodepot.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
717150211987923
Amira Tadeus  •  05 Mai 2019, 10:16

Made in China.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează