GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Unibet devine partener oficial al Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 14:18

Dinamo București anunta un nou parteneriat de durata cu unul dintre cei mai prestigiosi operatori de pariuri online din tara, Unibet.

„Unibet ne-a demonstrat ca detine expertiza si pasiunea pentru a deveni mai mult decat un sponsor pentru Dinamo. Împreuna, plecăm la drum, într-un parteneriat prin intermediul caruia, alături de componenta financiară, ce va ajuta la echilibrarea clubului, vrem sa oferim o serie de experiențe inedite fanilor dinamoviști. În concretizarea acestui parteneriat a contat foarte mult pentru noi faptul că Unibet este unul dintre operatorii care pune foarte mare accent pe jocul responsabil.” - Alexandru David – Presedintele CA FC Dinamo Bucuresti.

„Unibet a demonstrat că este cel mai serios operator de pariuri sportive din Romania. Dinamo este o echipă de tradiție, cu un joc spectaculos, iar parteneriatul dintre noi și un operator de pariuri ce pune jucătorii pe primul loc vine ca un pas normal. Ne bucurăm că au venit alaturi de noi deoarece suntem într-un moment în care trebuie să strângem rândurile și să readucem Dinamo acolo unde îi este locul.” - Ionel Danciulescu, director general FC Dinamo Bucuresti.

Prin semnarea acestui parteneriat, Unibet devine partenerul oficial de betting al lui FC Dinamo București. Acest parteneriat este primul pas într-un proiect de lungă durată în care dorim să implicăm, în timp, întreaga comunitate dinamovistă.

Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet pentru Romania, a declarat: “Suntem bucurosi sa anuntam ca Unibet a devenit partener oficial al clubului Dinamo Bucuresti. Cele 3 valori ale Unibet, prietenia, pasiunea si expertiza, se impletesc perfect cu viziunea si ambitiile clubului Dinamo. Ne dorim ca impreuna sa oferim suporterilor clubului cat mai multe surprize placute si experiente de neuitat alaturi de idolii lor si ne dorim ca impreuna sa atingem obiective dintre cele mai indraznete.”

Dinamo se alatura astfel unui portofoliu de echipe si competitii pe care Unibet, parte a grupului Kindred, le sustine ca si parteneri: PSG, Aston Villa, Turul Italiei la ciclism sau Jupiler Pro League.

 

Despre Kindred Group

Grupul Kindred este unul dintre cei mai important operatori de jocuri de noroc online din Europa si Australia. In Romania, Kindred a obtinut o licenta definitiva de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), valabila pana in anul 2026. Grupul Kindred opereaza pe piata locala 2 brand-uri: operatorul de pariuri sportive online, bingo, casino si poker Unibet si primul cazino online dedicat din Romania, Vlad Cazino.

Cele 11 brand-uri din portofoliul companiei ofera forme de divertisment sigure, corecte si sustenabile celor peste 21 de milioane de clienti. Compania, care are peste 1400 de angajati, este listata la Nasdaq Stockholm Large Cap si este membru fondator al Asociatiei Europene de Jocuri de Noroc si Pariuri (n.r. EGBA) si al ESSA (integritatea pariurilor sportive). Kindred Group este auditata si certificata de catre eCOGRA si respecta regulamentul european din 2014 privind protectia consumatorilor si jocul responsabil (2014/478/EU). Aflati mai multe pe www.kindredgroup.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 August 2018, 16:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează