GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Universitatea Craiova – Rapid se joacă și în Betano Master, campionatul predicțiilor în playoff-ul din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 15:40 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 15:43

Etapa a 4-a din playoff, în Liga 1, programează duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid, duminică, de la ora 21:00. Un meci între două echipe vecine de clasament și pentru care nu există varianta egalului, iar Betano te invită să trăiești duelul din Gruia la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci. 

Universitatea Craiova – Rapid (duminică, 21:00)

Meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Ambele echipe marchează (Da/Nu) se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasamentul din playoff, fiind urmată chiar de Rapid. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct, astfel că o victorie ar însemna un schimb de locuri sau o distanțare a oltenilor față de giuleșteni.

Forma de moment

Se întâlnesc așadar două echipe care n-au obținut nicio victorie în primele trei etape din playoff. Două remize pentru fiecare tabără și o înfrângere.

Etapa precedentă Universitatea Craiova a pierdut în deplasare cu Farul Constanța, liderul din playoff, scor 3-2, după ce a condus în două rânduri la Ovidiu. Rapid a pierdut 2-0 în deplasare cu Sepsi, suferind prima înfrângere din istorie în confruntările cu echipa din Sf. Gheorghe.

Universitatea Craiova este neînvinsă pe teren propriu în ultimele șase meciuri, interval în care a obținut cinci victorii și un egal.

Rapid este fără victorie în ultimele cinci meciuri din Liga 1. Două remize și trei înfrângeri au adunat giuleșetenii, cea mai slabă partidă fiind chiar ultima, cu Sepsi, după cum a recunoscut și antrenorul Adrian Mutu.

Un singur punct a obținut Rapid în ultimele trei meciuri disputate pe teren străin, după un 2-2 în Gruia cu CFR Cluj.

Ultimele meciuri directe

Rapid – Univ. Craiova 2-2
Univ. Craiova – Rapid 0-1
Univ. Craiova – Rapid 1-0
Rapid – Univ. Craiova 1-2
Rapid – Univ. Craiova 1-2

La ultima confruntare directă, pe 12 noiembrie 2022, Universitatea Craiova a condus cu 2-0 în Giulești, după golurile marcate de Crețu (min.5) și Baiaram (19), dar giuleștenii au revenit salvând remiza. Albu (min.24) și Dugandzic (min.72) au marcat pentru Rapid.

Ioniță a adus victoria Rapidului în ultima deplasare la Craiova, pe 31 iulie 2022, cu un gol marcat la șase minute după pauză.

Ultimele trei meciuri directe au adus 17 cartonașe galbene, cu o medie de 5.6 cartonașe pe meci.

Media golurilor în ultimele cinci meciuri este de 2.5, ceea ce ne arată că Universitatea Craiova și Rapid sunt două echipe care marchează puține goluri când se întâlnesc. Excepție a făcut chiar ultimul duel, cu patru reușite.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează