GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Urmăreşte CM de fotbal din Rusia, alături de Get’s Bet

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 14:08

Gata! Începe! Aşteptarea a luat sfârşit! Start CM! Competiţia planetară de fotbal se desfăşoară în Rusia, în perioada 14 iunie - 15 iulie 2018. Vă invităm să urmăriţi palpitanta întrecere, alături de Get’s Bet, care vă oferă o multitudine de pariuri, dintre cele mai atractive, atât în agenţii, cât şi pe platforma on-line! Aşadar, cine câştigă Campionatul Mondial de fotbal din Rusia?

 

GRUPA A

Rusia, ţara gazdă nu a confirmat deloc în perioada meciurilor de pregătire. Pentru a trece de grupe, are de înfruntat două echipe puternice, Uruguay-ul lui Luis Suarez şi Egiptul lui Mohamed Salah. Văzută de specialişti cu şanse destul de mari să treacă de grupa în care se mai află un veritabil outsider, Arabia Saudită, Rusia pare a avea o misiune dificilă, totuşi.

Cota

2,40

Pont- Egipt de califică

 

Grupa B

O grupă aflată la discreţia formaţiilor din Peninsula Iberică – Portugalia, campioana europeană en-titre şi Spania – campioana lumii din 2010. Chiar dacă adversarele Maroc şi Iran sunt echipe de referinţă de pe continentele african, respectiv cel asiatic. Pare a fi o luptă la golaveraj, între cele două favorite pentru deciderea câştigătoarei grupei.

Cota

3,20

Pont Portugalia – Spania X

 

Grupa C

O grupă împănată de echipe de la care poţi aştepta doar spectacol, şi cu o mare favorită, a patra la câştigarea trofeului – Franţa! Pe lângă aceasta, Australia, Peru şi Danemarca (naţionala care a lăsat România acasă) sunt genul de echipe care marchează mult, dar şi încasează. Este de aşteptat să se înscrie multe goluri în această grupă.

Cota

6,05

Pont – TG Danemarca în grupă – Peste 2,5

 

Grupa D

Este una care va oferi meciuri dintre cele mai aşteptate. Se aşteaptă o confirmare de la Messi de a duce Argentina spre un titlu mondial, precum altă legendă a acestei ţări, Maradona. O nucă tare pare a fi debutanta Islanda, dar şi Croaţia şi Nigeria, formaţii care au în componenţă jucători ce evoluează în campionatele puternice ale lumii.

Cota

10.00

Pont – Lionel Messi – Golgeter turneu

 

Grupa E

Aici e o favorită certă – Brazilia, şi două echipe ce luptă pentru poziţia a doua din grupă – Elveţia şi Serbia. Costa Rica nu pare să reuşească să ţină pasul cu colegele de competiţie. De altfel, Brazilia este principala favorită la câştigarea trofeului, dar ea a demonstrat că nu se descurcă atât de bine atunci când evoluează în Europa. Aşa că nu trebuie să ne hazardăm.

Cota

1,44

Pont – Brazilia se califică în sferturi de finală

 

Grupa F

Grupa în care evoluează a doua mare favorită a turneului, Germania. La prima vedere pare o grupă echilibrată, în care Mexic, Suedia şi Coreea de Sud sunt echipe cam de acelaşi calibru. Posibil să asistăm aici la cele mai multe rezultate de egalitate şi la cele mai puţine goluri marcate. Dar, nu îndeajuns încât campioana mondială la zi, Germania, să se încurce!

Cota

3,30

Pont – Coreea de Sud – Mexic X

 

Grupa G

O grupa aflată la îndemâna Belgiei şi Angliei. Tunisia şi Panama (echipă la care evoluează singurul jucător din Liga 1, portarul Penedo de la Dinamo) sunt victimele perfecte şi par a fi încasatoarele ideale. Este de aşteptat ca băieţii lui Gareth Southgate să-şi facă rodajul în această grupă, în privinţa unui turneu lung, aşteptat de toţi fanii britanici şi nu numai.

Cota

2,75

Pont – Belgia – Panama TG Peste 3,5

 

Grupa H

Este grupa fără formaţii cu nume sonore, în care Polonia, care a câştigat grupa României, a prins un nesperat statut de cap de serie. Practic, de aici se poate califica oricine, neexistând o favorită clară. Poate şi de aceea, lumea fotbalului aşteaptă ca golgeterul Lewandowski să iasă în evidenţă şi să ducă Polonia în fazele superioare. Senegal, Columbia şi Japonia sunt echipe bătăioase, capabile oricând să ofere mari surprize.

Cota

2,30

Pont – Polonia – Senegal 1

 

La Get’s Bet  puteţi paria pe câştigătoarea trofeului, pe finaliste, pe jucătorul care obţine titlul de golgeter, pe câştigătoarele grupelor sau echipele care se califică, total goluri, total cornere, total cartonaşe, dar şi pe multe alte pariuri speciale! Vă urăm success, inspiraţie maximă şi vizionare plăcută!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează