GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vezi ponturile pentru meciurile tari din acest weekend

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 14:48

Dupa o saptamana intensa, in care am avut parte de ultimele meciuri ale anului in cupele europene, ne asteapta un week-end cu foarte multe derby-uri. Microbistii si amatorii de pariuri sportive online sunt delectati cu meciuri de calitate din principalele campionate ale Europei.

Ilie Dumitrescu, ambasadorul Unibet in Romania, va prezinta o analiza video a celor mai atractive partide ale acestui sfarsit de saptamana.

Derby de foc la Manchester

Favorite la titlu in Premier League, conform casei de pariuri online Unibet, concitadine si mari rivale deopotriva, United si City se infrunta Duminica pe Old Trafford intr-un derby al orgoliilor. United, desi la 8 puncte in spatele rivalilor condusi de Guardiola, se lauda cu cea mai buna defensiva din campionat.

“Diavolii” au incasat doar 9 goluri in cele 15 etape disputate, in timp ce trupa lui Guardiola a primit cu unul mai mult. Istoricul disputelor recente intre aceste rivale locale indica faptul ca in 7 din ultimele 9

partide, cel putin una dintre ele nu a reusit sa marcheze. Cota la pariuri online este una tentanta, 2.17.

man united man city nu marcheaza ambele

Episodul #169 din Derby D’Italia se disputa in acest week-end 

Dupa foarte multa vreme, Juventus nu se afla clasata pe primele doua pozitii, inaintea unui derby cu marea rivala, Internazionale. Nerrazzurii au ramas singura echipa neinvinsa dupa cele 15 etape scurse din Serie A si cu siguranta Allegri va face orice sa opreasca acest record impozant. 

Torinezii vin dupa trei victorii la rand, iar in ultimele patru jocuri ei nu au incasat gol. La fel s-a intamplat si in ultimele trei partide in care i-au gazduit pe cei de la Inter. Un pariu favorabil, din perspectiva acestei statistici e cel care vizeaza un meci fara gol in poarta lui Juve, pentru cota 2.35.

Madridul nu isi mai permite pasi gresiti in La Liga

Ocupantele locurilor 4 si 5 din campionatul Spaniei isi dau intalnire pe Bernabeu, intr-o partida in care spectacolul pare garantat. “Echipa lui Zidane a ajuns in aceasta situatie, dupa o serie de rezultate oscilante. In schimb, Sevilla parcurge graficul sau obisnuit. Intrebarea este daca va fi in stare de o surpriza pe Santiago Bernabeu, acolo unde nu a mai reusit sa scoata puncte de 9 ani!”, precizeaza expertul Unibet.

Gazdele vor cauta sa continue victoriile obtinute in ultimele jocuri de pe teren propriu in fata andaluzilor. Madridul are pe Bernabeu trei succese la rand la cel putin doua goluri diferenta cu Sevilla, formatie care in deplasare nu se simte prea bine, avand 2 victorii in ultimele 8 meciuri din toate competitiile. Agentia de pariuri Unibet ofera cota de 1.89, ca madrilenii sa transeze acest joc la minim doua goluri diferenta. 

real madrid handicap

Barcelona are o deplasare dificila pe El Madrigal 

Catalanii vin dupa doua egaluri succesive in La Liga, insa in continuare au o diferenta confortabila fata de marile rivale din Madrid. “Villarreal au doua infrangeri si un egal in ultimele 3 etape si risca sa cada in afara locurilor de Europa League, in cazul unui nou rezultat slab”, a subliniat Ilie Dumitrescu conul de umbra traversat de Villarreal in camionat.

Chiar daca nu s-au mai impus in fata Barcei pe El Madrigal de mai bine de 10 ani, mereu le-au facut viata grea catalanilor, care nu i-au invins la mai mult de 2 goluri diferenta in nici una din ultimele sase vizite in La Liga.  Probabil vom avea parte de un nou meci disputat, iar una dintre cele mai tentante cote la pariuri online presupune un meci in care gazdele nu vor pierde categoric. Cota disponibila e 1.58

villarreal handicap 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează