GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Viaţa fără datorii: Lecţii din tenis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 10:00

Din fiecare sport se pot învăţa lecţii pentru o viaţă de succes, iar tenisul nu face excepţie. În continuare sunt prezentate trei lecţii pentru a fi fără datorii şi a reuşi în carieră:

Lecţia numărul 1: Voinţa este un element de bază pentru o viaţă fără datorii.

Marii tenismeni au multă voinţă pentru a face faţă provocărilor şi a câştiga meciurile,. Este nevoie de acelaşi lucru pentru o viaţă fără datorii. Cu voinţă, se poate rezista tentaţiilor din jur şi se respectă un buget creat anterior. Un plan de cheltuieli şi economii, respectat întocmai, este de mare ajutor pentru a scăpa de datorii.

Lecţia numărul 2: fiecare este pe cont propriu, mai ales atunci când există datorii.

Cine aşteaptă să plătească altcineva datoria în locul lui, aşteaptă degeaba. Pentru „victorie” (o viaţă fără datorii), fiecare trebuie să lupte pentru el: cu cât se plăteşte mai repede, cu atât se obţine din nou independenţa financiară.

Lecţia numărul 3: chiar şi pentru datorii există concursuri cu premii

Firmele care gestionează creanţe şi datorii au o gamă variată de oferte pentru clienţii lor, astfel încât aceştia să poată beneficia de flexibilitate în eşalonearea ratelor. De exemplu, KRUK România, are şi două campanii prin care îşi ajută clienţii să scape de datorii:

Concursul „Încheie un angajament de plată şi poţi câştiga 6 rate de la KRUK ROMÂNIA”

Clienţii aflaţi în colectare amiabilă, care încheie un angajament de plată a datoriei  şi achită prima rată, pot intra în concurs. Campania se desfăşoară până pe 8 mai. Pe 9 mai vor fi aleşi trei câştigători cărora li se vor şterge 6 rate din datoriile lor.

Iepuraşul de Paşte

În a doua campanie, Iepuraşul de Paşte vine în ajutorul clienţilor KRUK şi îi ajută să îşi plătească datoriile mai repede. Clienţii trebuie să sune la numărul de telefon *5785, în perioada 22-24 aprilie 2019,şi să spună ce îşi doresc. Cererile vor fi analizate de agenţii KRUK, care vor reveni cu un răspuns. 

De fapt, pentru o viaţă de succes este nevoie de perseverenţă, onestitate şi efort. Poate lucrurile nu ies din prima încercare aşa cum se doreşte, dar cu siguranţă aşa se capătă experienţă, iar cu perseverenţă, voinţă şi efort, se ating obiectivele. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează