GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

WINBET îți asigură biletul cu noul ”Pariu Șansă”. Cum primești banii înapoi chiar dacă nu ai câștigat la pariuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 21:39 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 15:42

Cel mai enervant lucru pentru un parior este să piardă la pariuri din cauza unui singur meci! Dar asta nu se va mai întâmpla de acum înainte! Orice bilet jucat la WINBET, care se încadrează în condițiile campaniei, va beneficia de ”Pariu Șansă” și va fi salvat!

”Pariul Șansă” de la WINBET îți salvează biletul! Primești înapoi miza jucată în cazul în care doar un meci de pe bilet va fi necâștigător. Pentru a putea beneficia de acest avantaj, trebuie să ai în vedere că biletele eligible pentru ”Pariu Șansă” sunt doar cele care conțin evenimente pre-meci, să aibă minimum 5 meciuri pe bilet, iar fiecare pariu să aibă o cotă de cel puțin 1.50.

Practic, nimic mai simplu! Minimum 5 selecții pe bilet, excepție făcând pariurile live, cota să fie cel puțin 1.50 pentru fiecare pariu în parte, iar apoi poți sta liniștit. Dacă doar un meci te va ”sări”, atunci WINBET îți va returna miza jucată pe biletul respectiv.

Cu noul ”Pariu Șansă” apare o plasă de siguranță care îți va permite fie să joci cu mai multă încredere diferite cote mai mari, fie să alegi chiar mai multe partide pe un singur bilet. Condiția minimă este de 5 meciuri, dar nu există oprire la numărul maxim de evenimente adăugate pe bilet.

Campania se derulează în perioada 1 august 2023 - 1 ianuarie 2024, iar miza unui bilet eligibil pierdut la un singur meci va fi returnată instant după stabilirea ultimului pariu de pe bilet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează