GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ROLAND GARROS

Zeci de pariuri speciale la Fortuna, în semifinalele turneului feminin de la Roland Garros!

Marketa Vondrousova, foto: Guliver/gettyimages
Marketa Vondrousova, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 18:37

Simona Halep (locul 3 WTA) a fost eliminată din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dar pariorii încă mai pot profita de competiție! Au mai rămas doar patru jucătoare în cursa pentru trofeu, iar Fortuna oferă o serie de pariuri speciale la meciurile de vineri.

Amanda Anisimova (17 ani ani) a reușit o mare surpriză prin eliminarea Simonei Halep (6-2, 6-4), în condițiile în care românca avea cotă 1.18 la victorie, înaintea partidei.

Cu un serviciu puternic și precis, dar și cu o deplasare ireproșabilă pe teren, adolscenta născută în New Jersey a ajuns în careul de ași, unde o va înfrunta pe Ashleigh Barty.

Australianca a dispus în "sferturi"de Madison Keys, în două seturi.

Jucătoarele din top au fost eliminate

În cealaltă semifinală se vor duela Johanna Konta (locul 26 WTA) și Marketa Vondrousova (locul 38 WTA).

Sportiva din Cehia nu a pierdut încă vreun set la RG! Indiferent de numele câștigătoarei, turneul de la Paris va rămâne memorabil prin surprizele la care au asistat pariorii, în 2018: în semifinalele de la Roland Garros nu s-a calificat niciuna dintre primele șapte jucătoare ale lumii, conform ierarhiei WTA!

Pariați pe serviciul sportivelor, doar la Fortuna!

Vineri, puteți paria la Roland Garros pe procentajul sportivelor la primul serviciu, dar și pe numărul de ași executați și pe dublele greșeli comise.

Spre exemplu, Jo Konta are cota 1.80 să încheie partida cu Vondrousova cu un procentaj mai mare de 68,5% la primul serviciu, în timp ce curajoșii pot miza pe numărul total de duble greșeli.

Fortuna oferă cota 1.80 pentru mai mult de 5,5 duble greșeli în partida Konta - Vondrousova, în care britanica pornește ca favorită, la o cotă de 1.76 la victorie.

Tot la Fortuna puteți miza pe tiebreak-uri, pe handicap de game-uri sau pe un set alb în meci. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți un cont online, iar Fortuna vă premiază cu un bonus generos!

Pariază pe surprizele din turneul WTA de la Roland Garros! Ai cashback de 300 RON

 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează