GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  LIFESTYLE

Dieta-surpriză cu care Ion Țiriac își menține forma la 84 de ani » Dezvăluiri din intimitatea miliardarului

Ion Țiriac / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ion Țiriac / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 10:11 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 10:30

Octogenarul Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România și un nume inconfundabil în sportul autohton, continuă să se mențină în formă și la cei 84 de ani împliniți în luna mai. Apropiații fostului sportiv susțin că acesta a renunțat la mâncărurile grase, deși nu se ferește să mai guste din când în când din preparatele tradiționale românești.

Mariana Stanciu, verișoara afaceristului, mărturisea în cadrul unui interviu că-i gătește cu regularitate lui Ion Țiriac în perioada în care acesta se află în țară, dezvăluind și câteva dintre preferințele culinare ale fostului câștigător de la Roland Garros în proba de dublu. 

Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”
FCSB
Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

Verișoara lui Ion Țiriac dezvăluie: „Nu e un om pretențios la mâncare”

„Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale

De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. (…) Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate, şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, spunea Mariana Stanciu, verișoara fostului mare tenismen, conform Impact.ro

Ion Țiriac: „Am terminat cu sportul, am treburi de făcut pentru România”

Ion Țiriac a vorbit recent despre proiectele de infrastructură sportivă pe care le are la Otopeni

„Eu nu mă mai ocup de sport, am terminat și cu tenisul. Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul ATP de 500 de puncte în România, dar e foarte, foarte greu, aproape imposibil. Chit că pun 30-40 de milioane la bătaie. Și nu de lei! 

Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala lui Nadia. I-am promis și trebuie să o fac. Piscina lui Potec, o voi face și pe ea. De asta mă ocup acum. Ministerul Tineretului și Sportului... eu aș fi desființat absolut tot înainte să desființez sportul”, ”, a spus Țiriac, potrivit Antena Sport.

VIDEO Ion Țiriac, despre moștenirea pe care vrea s-o lase Capitalei: „Ținta mea ar fi să fac un turneu de 500 de puncte la București”

Citește și alte știri de actualitate: 

Deținătorul drepturilor TV, despre stadionul Ghencea, Talpan versus Ciolacu: „Premier vs. colonel. Colonelul pleacă de la 4-0” + „Autogolul” reușit de Gigi Becali și MM

Războiul FCSB - CSA a ajuns la Parchet! DNA: peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului „Steaua”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Gigelux
Gigelux  •  23 Iulie 2023, 14:20

Mănâncă și gras nea Ion sa uitam de matale odată!!Încearcă!

81mada
81mada  •  22 Iulie 2023, 18:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  22 Iulie 2023, 12:27

Da' mistret nu consuma?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează