GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă fotbalistă din Italia a răbufnit după apariția unui articol: „Opriți-vă cu toții! Nu am spus niciodată asta”

Agata Centasso a răbufnit după apariția unui articol. Foto: Instagram +42   FOTO
Agata Centasso a răbufnit după apariția unui articol. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 13:41 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 14:25

Agata Isabella Centasso, în vârstă de 33 de ani, este considerată cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din Italia, iar multe publicații internaționale, printre care se numără și The Sun, au scris despre ea.

Agata a aflat că a apărut în tabloidul englez The Sun, dar într-un mod total denaturat, iar ea a fost nevoită să nege totul. Ea susține că nu a stat niciodată de vorbă cu jurnaliștii englezi, astfel că declarațiile ei pentru publicația britanică nu ar fi reale.

Agata Centasso. Foto: Instagram
Agata Centasso. Foto: Instagram
Agata Centasso. Foto: Instagram
Agata Centasso. Foto: Instagram
+38 FOTO

Agata Centasso a răbufnit după apariția unui articol

The Sun a titrat, ca și cum ar fi fost vorbele sportivei, „sunt cea mai frumoasă fotbalistă din Italia”, dar ceea ce ar fi deranjat-o mai mult pe Agata este declarația că „nu o să încetez să postez poze sexy cu mine în bikini dacă ajută fotbalul să crească. 

Este o oportunitate pentru că îmi permite să-mi fac cunoscut sportul. Vreau să fiu un vehicul pentru a extinde vizibilitatea fotbalului feminin”, relatează fanpage.it

Pe rețelele de socializare, ea a transmis și un mesaj în care precizează că acestea nu au fost declarațiile sale. 

„Opriți-vă cu toții! Nu am spus niciodată că sunt cea mai frumoasă fotbalistă din Italia. Am spus că sunt cea mai puternică... și nu numai din Italia. La fel cum nu am spus că nu voi înceta să postez pozele mele sexy în bikini dacă ajută fotbalul feminin să crească.

Lăsând la o parte ironia, precizez că nu am fost niciodată contactată de The Sun pentru vreun interviu (și asta e un lucru bun), iar că «sunt cea mai puternică jucătoare, nu numai din Italia» este evident gluma mea”

Agata Centasso. Foto: Instagram
Agata Centasso. Foto: Instagram
Agata Centasso. Foto: Instagram
Agata Centasso. Foto: Instagram
+38 FOTO

Agata Centasso, considerată „cea mai frumoasă fotbalistă din Italia”

Mai multe publicaţii italiene i-au atribuit apelativul de „cea mai frumoasă fotbalistă din Italia”, unul pe care Agata îl acceptă și se mândrește cu el. „Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase fotbaliste. Mă bucură să aud că sunt frumoasă”. 

Una dintre dorințele ei este să evolueze împreună cu croata Ana Maria Markovic, o altă frumuseţe din fotbalul feminin.

Agata Centasso: „Este o prejudecată foarte răspândită”

Agata Centasso este mijlocaș stânga la echipa feminină a celor de la Veneția, din Serie B, a vorbit despre cum este să fie fotbalistă profesionistă într-un sport dominat de bărbați.

„Din păcate, ideea că fotbalul este un sport pentru bărbați este o prejudecată foarte răspândită. Pentru a înțelege pe deplin fotbalul feminin ar trebui să ai o experiență directă în această lume. Și eu am fost uimită. Dintr-o dată am devenit parte a unui grup puternic, pregătit la nivel tehnic și fizic, în creștere în multe aspecte”, a spus Agata într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Citește și:

Fosta iubită a lui Torje și Pițurcă jr. face dezvăluiri despre marea ei iubire: „A fost dragoste la prima vedere”

Ivana Knoll, întâlnire în Ibiza cu starul lui Manchester City » Imaginea care a „doborât” internetul

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
flo990
flo990  •  01 Iulie 2023, 21:58

Nu stiam de ce ma durea in...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează