GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Motivul pentru care Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre, fosta noră a directorului SRI: „În prima lună l-am terorizat”

Motivul pentru care Bogdan Vasiliu s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre. Foto: Instagram +41   FOTO
Motivul pentru care Bogdan Vasiliu s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 12:44 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 12:47

Bogdan Vasiliu s-a căsătorit după doar două luni de relație cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI. Soția președintelui echipei de handbal CS Rapid a dat tot din casă.

Pe 18 aprilie, atunci când s-au căsătorit civil în sala Rapid, Bogdan Vasiliu și Alina Petre aveau abia două luni de relație. Soția președintelui echipei de handbal a spus cum a fost cucerită de partenerul ei și cum a acceptat atât de repede cererea în căsătorie.

Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
+37 FOTO

Motivul pentru care Bogdan Vasiliu s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre

„Sinceră să fiu cred că m-am lăsat dusă de val, de emoția pe care el mi-a oferit-o, de ce a «plantat» în sufletul meu. Și de faptul că este foarte credincios, m-a influențat acest lucru. Se roagă odată cu mine, mergem la biserică, facem pomeni.

Pentru mine contează foarte mult ca omul de lângă mine să fie credincios. Până la el n-am întâlnit persoană atât de dedicată lui Dumnezeu”, a declarat Alina Petre pentru Fanatik.

Alina Petre: „Eu nu voiam pe nimeni în viața mea”

Blondina recunoaște că prima dată Bogdan Vasiliu a atras-o fizic, apoi a descoperit că este un bărbat inteligent cu care are ce să vorbească.

„Când l-am văzut prima dată m-am gândit că îmi place cum arată, bineînțeles. Indiferent cât de frumos ar fi interiorul tot la exterior m-am uitat prima dată. Este un bărbat foarte carismatic, mi-a plăcut că este inteligent. Am o problemă în a discuta cu oameni care nu vorbesc despre lucruri profunde. Apoi mi-a plăcut că a avut răbdare, pentru că în prima lună l-am terorizat. 

Eu nu voiam pe nimeni în viața mea, i-am explicat că nu are ce să caute lângă mine. Bogdan m-a cucerit cu dragostea pentru copilul lui. Fetiței mele i-a lipsit această iubire a tatălui și m-a sensibilizat foarte tare acest lucru. A fost o simbioză perfectă între familiile noastre”, a continuat Alina.

Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
+37 FOTO

Alina Petre: „Am trecut prin mai multe relații neplăcute și cred că a fost vina mea”

Au trecut deja 6 luni de când Alina Petre și Bogdan Vasiliu formează un cuplu, iar până acum nu s-au certat deloc. Se pare că președintele CS Rapid este un bărbat înțelegător și răbdător și știe cum să  facă să nu își supere partenera.

„Să știi că nu ne-am certat până acum, cred că este și foarte devreme, suntem de 6 luni împreună. Dacă ne certăm de la început nu e bine. Nu avem lucruri de disputat, el este foarte răbdător și înțelegător. Anticipează dacă ceva nu mi-ar plăcea, și nu face.

Am trecut prin mai multe relații neplăcute și cred că a fost vina mea, nu m-am uitat mai bine la oamenii cu care am interacționat. Trebuia să merg și pe raționament, nu numai pe emoție. Este important să vedem clar cine sunt oamenii din față noastră, nu doar să ne proiectăm în celălalt, să credem că ne seamănă”, a mai spus soția lui Bogdan Vasiliu pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Teodora Stoica, fiica lui MM, mărturisire tulburătoare despre lupta cu o boală cruntă: „Mi-a fost foarte frică”

Kim Kardashian a făcut 11.265 de km în doar câteva zile pentru a-și vedea idolii

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
niciolaie
niciolaie  •  26 Iulie 2023, 16:49

Ne pasa de sport, poate prea mult.

VardyParty
VardyParty  •  26 Iulie 2023, 16:42

Arată religioasă rău de tot, domnișoara.

Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  26 Iulie 2023, 16:39

Oare femeia asta isi da seama ce distanta uriasa este intre declaratiile ei si pozele pe care si le posteaza online? :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează