GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

FOTO Prima imagine cu Cătălin Moroșanu în Punta Cana » Anunțul făcut de sportiv

Cătălin Moroșanu și soția lui. Foto: Instagram +27   FOTO
Cătălin Moroșanu și soția lui. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 09:00 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 11:33

Cătălin Moroșanu (39 de ani) a postat joi un ultim mesaj, îaninte de a începe filmările pentru Survivor România. Concurenții au ajuns în Republica Dominicană, iar vineri au început cursa pentru supraviețuire. 

„De vineri intrăm în jungla de la Survivor România vă salut pe toți și sper să fiți alături de mine”, a scris ieri Cătălin Moroșanu pe contul de socializare. 

FOTO. Prima imagine cu Cătălin Moroșanu în Punta Cana

+23 FOTO

În urmă cu trei zile, Cătălin a postat primele imagini după ce a ajuns alături de alți colegi, în Punta Cana, Republica Dominicană. „În această dimineață am decolat spre Dominicană. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și apreciere”, a spus Cătălin Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu a fost selectat să participe la următorul „Survivor”, de data asta categoria All Stars. „Survivor” 2024 îi va aduce alături pe cei mai îndrăgiți concurenți de până acum. Sportivul a vorbit în luna octombrie a anului trecut despre acest nou proiect și recunoaște că este încântat de alegerea făcută.

Ce spunea Cătălin despre Survivor All Stars

„Mă bucur foarte mult că voi participa la «Survivor All Stars», pentru că am nevoie de un nou reset. La prima participare, după fiecare emisie am devenit un om mai bun. Nu este vorba neapărat, acum, de o nouă provocare, deja știu ce este acolo. 

Este vorba de transformarea mea ca om. Acum, a doua oară, vreau să aibă același efect ca și precedenta emisiune. O să-mi fie cel mai dor de copii. Fata e mai mare, dar băiatul, după două luni sau mai mult, o să mai crească și va fi greu”, spune Cătălin Moroșanu pentru Fanatik.

Citește și:

Divorțul începutului de an: Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit! Ea deja ar fi părăsit căminul conjugal
MONDEN
Divorțul începutului de an: Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit! Ea deja ar fi părăsit căminul conjugal
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”
DINAMO
Experiența unui brazilian în România: „Am auzit de frumusețea româncelor, dar stau la locul meu, nu vreau probleme acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează