GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Ce se întâmplă în căsnicia lui Cătălin Moroșanu » Luptătorul și Georgiana s-au căsătorit în urmă cu 12 ani: „Suntem caractere diferite”

Cătălin Moroșanu și soția lui. Foto: Instagram +27   FOTO
Cătălin Moroșanu și soția lui. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 10:46 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 10:46

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 39 de ani, și Georgiana se cunosc de 20 de ani, iar de 12 ani au devenit soț și soție. Au împreună doi copii și o căsnicie solidă. Luptătorul a povestit de multe ori cum, de-a lungul anilor, soția i-a fost alături și l-a susținut în cele mai grele momente. 

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, sunt căsătoriți de aproape 12 ani, dar sunt împreună de peste 20. Concurentul de la Survivor All Stars recunoaște că pe parcursul anilor au avut parte de momente mai dificile uneori, însă au reușit să le depășească. Mai mult, sportivul recunoaște că el și Georgiana au caractere diferite. 

FOTO. Ce se întâmplă în căsnicia lui Cătălin Moroșanu

+23 FOTO

Cătălin și Georgiana au doi copii superbi, o fetiță și un băiețel, și o căsnicie așa cum și-au dorit. Într-un interviu acordat revistei Viva, Faimosul de la Survivor All Stars a dezvăluit care este secretul unei relații solide. 

„Sincer să spun, datorită faptului că ne-am cunoscut de la o vârstă fragedă, am reușit să ne acceptăm unul pe altul și să ne educăm. A fost un avantaj că ne-am știut de mici, iar în orice relație e nevoie de compromisuri. Suntem caractere diferite, iar asta e foarte bine. Copiii, care au venit la momentul oportun, au cimentat relația. Faptul că suntem prieteni contează foarte mult, noi suntem parteneri de viață. Nu există o gândire clasică, ci totul facem împreună. 

Am avut, ca în orice relație, și momente mai dificile. Dar am rămas împreună și am depășit orice clipă mai grea. D-asta am și rămas împreună. Mereu trebuie să ne amintim cine am fost, cum am crescut împreună și cum vom fi pe mai departe”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru revista VIVA!

Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars

Cătălin Moroșanu (39 de ani) și Cătălin Zmărăndescu (51 de ani) au fost aproape de bătaie în episodul 15 de la Survivor All Stars. Cei doi luptători au avut nervii întinși la maximum după o ceartă aprinsă cu Iancu Sterp, fratele manelistului Culiță Sterp, care evoluează în echipa Războinicilor.

Faimoșii au câștigat ultimul joc al săptămânii la Survivor All Stars, 5-4, și au obținut o masă de lux pentru condițiile din reality show: paste bolognese. Ziua s-a încheiat însă cu un scandal imens. Moroșanu și Zmărăndescu, cei doi luptători din echipa Faimoșilor, și-au ținut cu greu nervii în frâu, fiind aproape de o bătaie cu rivalul Iancu Sterp.

FOTO. Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars

Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
+15 FOTO

Totul a pornit de la Andrei Ciobanu, care le-a strigat după victorie: „E totul bine. Gata, o să mâncați, e totul bine”. Având deja mai multe clinciuri cu Faimoșii în săptămânile trecute, acesta a fost „taxat” imediat. Jador și Moroșanu au răspuns cu înjurături, moment în care din spate a venit Iancu Sterp cu replici pe măsură.

Moroșanu a luat foc când a auzit înjurături și s-a dus direct spre adversar. Cei doi au stat cap în cap și au fost cu greu despărțiți de restul concurenților. „Hai să ne măsurăm!”, i-a strigat Iancu luptătorului. Zmărăndescu a intervenit și el, iar situația s-a calmat în cele din urmă.

Tensiunile au continuat însă la Consiliul de Eliminare, unde Faimoșii urmau să voteze cei doi concurenți din propria echipă care urmau să se înfrunte pentru a evita eliminarea. Andrei Ciobanu a susținut că a fost amenințat de Zmărăndescu: „A venit la mine și mi-a zis: «Vezi că pe mine mă doare urechea asta. Și dacă mai urli o să te doară pe tine urechea cealaltă»”. Zmărăndescu a negat că ar fi fost vorba de o amenințare, susținând că doar era deranjat că rivalul țipa prea tare.

Apoi, luptătorul l-a luat la țintă pe Iancu Sterp: „Am văzut un lucru care m-a frapat foarte tare, faptul că Iancu s-a pus cap în cap cu Moroșanu. M-am dus să-i despart. Iancu mă întreba de ce îl iau pe el de gât. Dintr-un singur motiv, de tine mi-e teamă, nu de Moroșanu! Dacă intri pe mâna lui Moroșanu e nasol, despre asta este vorba. Nu vreau bătăi pe aici, nu vreau să știe ce înseamnă bătaia de stradă. Faptul că ai câștigat un meci sau ai pășit de două ori în ring nu îți dă dreptul să te cerți cu un mare campion. Șmecheria nu e pentru oricine, e grea”.

Sterp s-a apărat: „Moroșanu și-a băgat ceva în toată echipa mea. Mi s-a umplut paharul. N-o să mai am respect. Moroșanu a înjurat, tu m-ai făcut țăran. Nu eu am jignit, tu ai jignit”. După câteva schimburi de replici, în care Iancu nu a vrut să își prezinte scuzele pentru înjurături, Zmărăndescu a răbufnit: „Chiar îmi pare rău că nu l-am lăsat pe Moroșanu să te bată!”.

Citește și:

Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de suflet » Au un nou membru în familie
ANGLIA
Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de suflet » Au un nou membru în familie
Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”
U CLUJ
Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează