GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Cristian Daminuță și-ar fi dat soția afară din casă, înainte de sărbători! Cine a intervenit în mariajul lor

Cristian Daminuță și Mădălina +49   FOTO
Cristian Daminuță și Mădălina

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 10:10 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 10:27

Cristian Daminuță, fost jucător la Poli Timișoara, Internazionale Milano sau Dinamo, e căsătorit de mai mulți ani cu Mădălina, cunoscută în showbiz drept Coka. Cei doi soți, care au împreună doi copii, nu trec printr-o perioadă fericită, iar femeia ar fi fost nevoită să părăsească căminul conjugal înainte de Crăciun. 

Până de curând, Cristian Daminuță și Coka pozau într-o familie fericită, alături de băiețelul și fetița lor. Totul până acum câteva zile, când fostul fotbalist și-ar fi dat soția afară din casă. 

Cancan scrie că motivul nu ar fi fost infidelitatea, de fapt, despărțirea ar fi survenit din cauza presiunilor din familia celor doi. Ar fi vorba chiar despre o rudă de gradul I. 

În plus, nu ar fi prima oară când cei doi se despart, și în urmă cu doi ani au trecut printr-un episod asemănător, dar s-au împăcat. 

Cristian Daminuță a șters de pe rețelele de socializare și toate fotografiile în care apărea Coka, acum se laudă doar cu poze cu copiii lor. 

+45 FOTO

Între Cristian Daminuță și Coka ar fi izbucnit un război online

Totodată, între fostul fotbalist și Mădălina Daminuță zisă Coka a început un război al declarațiilor în mediul online. 

Pe conturile fiecăruia de Instagram, la secțiunea story, se regăsesc următoarele mesaje, pentru copiii lor: „Eu mi-am găsit fericirea în voi, îngerașii mei”, scrie Mădălina Daminuță, în timp ce Cristian Daminuță a postat: „Pentru voi am mai rămas pe lume! Numai voi îmi faceți zile bune”. 

Aceeași sursă notează că Mădălina Daminuță zisă Coka ar fi fost dată afară din casă și cu cei doi copii. Până la acest moment, nici Cristian, dar nici Mădălina nu au făcut declarații despre presupusa lor despărțire. 

Sursă foto: instagram.com/cokadaminuta/
+45 FOTO

Cristian Daminuță a acceptat că soția Mădălina are cont pe o platformă de adulți

Pentru a-și mări veniturile, Mădălina Daminuță și-a deschis cont pe o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri fiind vorba de materiale interzise minorilor. 

Acum câteva luni, Cristian Daminuță a vorbit despre decizia soției sale și a explicat că o susține în noul ei proiect. „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani.

Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuță la GSP LIVE. 

GALERIE FOTO Românca din Playboy care l-a refuzat pe Mutu a pozat în piscină cu dușmanul „naționalei” României: „Hai să ne jucăm puțin”

GALERIE FOTO „Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
Doruchamp
Doruchamp  •  19 Decembrie 2023, 17:37

…intrebare…cine moare de foame?

bombon
bombon  •  19 Decembrie 2023, 12:05

vai ce ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Decembrie 2023, 11:53

O fi devenit prea populara pe *** si or fi cautat-o niste fotbalisti ratati de un nivel superior lui Daminuta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează