GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERE

Pierderi uriașe pentru Cosmin Olăroiu! Datorii de 20 de milioane de euro

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 17:45 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 21:04

Firma lui Cosmin Olăroiu, administrată în trecut de fiul său, Daniel, și acum de iubita juniorului, Roxana, a înregistrat în 2022 pierderi uriașe, ajungând la datorii de 20 de milioane de euro. Citește AICI ce spune antrenorul despre datoriile companiei. 

În vara lui 2021, Cosmin Olăroiu a investit 24 de milioane de euro pentru a transforma fostul hotel Mamaia într-un complex de apartamente de lux, cu prețuri între 400.000 și 2 milioane de euro.

Datorii uriașe pentru firma fiului lui Cosmin Olăroiu

Complexul este administrat prin firma First Mamaia Residence SRL de Roxana Tănase, iubita lui Daniel Olăroiu. Iar în ultimii ani a înregistrat pierderi uriașe.

În 2021, firma a avut datorii de 60 de milioane de ei. În 2022, suma a crescut și a ajuns la 100 de milioane de lei (20 de milioane de euro), notează replicaonline.ro.

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la adevăratul patron. Din ce câştig, eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine. La fiul meu”, spunea Oli în 2021.

Potrivit sursei citate, în februarie 2021, la jumătate de ani de la finalizarea proiectului, Cosmin Olăroiu a decis să-l schimbe pe Daniel din calitatea de administrator al firmei. Iar acum, Roxana Tănase, nora antrenorului, este administratorul societății.

Pierderi uriașe pentru Cosmin Olăroiu! Datorii de 20 de milioane de euro
Daniel Olăroiu

Cosmin Olăroiu, salarii impresionante la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu este în prezent antrenor în Emirate, la Al Sharjah. Contractul semnat în noiembrie 2021 stipula că antrenorul urma să încaseze 5 milioane de euro pe an. Recent, acesta a semnat o prelungire, pe un salariu mai mare, șefii echipei fiind încântați de cele 4 trofee câștigate.

Citește și: 

„Singurul prieten adevărat al lui Ion Țiriac” povestește cum i-a salvat viața: „Altfel, cădea direct în cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
GeorgeA
GeorgeA  •  24 Iunie 2023, 09:20

Cum ar zice Oli: "UE e de vina pentru datoriile alea. Nu i-au dat nimic."

Broscutza_cu_gura_marE
Broscutza_cu_gura_marE  •  23 Iunie 2023, 10:18

Citind această informație atît de vitală fanilor fotbalului din România, nu pot să nu mă întreb de ce mai ținem 2 fițuici jalnice de sport, din moment același articol poate fi citit atît în BroSport cît și în Mazeta Sporturilor de la sat. Și ambele sunt pline de greșeli, încît mă întreb dacă nu cumva au folosit Google Translate pentru a traduce din română în română?

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  23 Iunie 2023, 04:26
Postat de VanBasten pe 22 Iunie 2023, 18:16

@catalin.tepelin 1. Ce legatura are aceasta stire cu sportul?! 2. Cam cand estimati ca o sa scrieti despre sport si nu despre subiecte conexe?! 3. Ce motive ar avea cineva sa cumpere editia tiparita, in conditiile in care calitatea articolelor de pe site este atat de scazuta? 4. Ce ar avea de invatat despre sport un tanar care vine la voi ca intern in redactie?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează