GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FILM

GALERIE FOTO Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns referință într-un film românesc

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 12:40 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 12:43

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku, a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan în octombrie 2021, iar despărțirea legală e la un pas de a fi pronunțată oficial. Până atunci, divorțul dintre cei doi a ajuns subiect în unul dintre filmele românești.

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost subiect de scandal și discuție luni la rând, mai ales că acesta era alimentat de cei doi soți prin diferite declarații și acuzații publice. Au apărut chiar și în presa internațională, pentru publicația italiană Tuttomercatoweb Anamaria Prodan declara că soțul ei a înșelat-o cu o femeie mult mai tânără decât el.

Acum, divorțul Reghecampf - Anamaria Prodan a ajuns în filme, mai exact în filmul românesc „Haita de acțiune”, care rulează acum la cinema. În acest proiect joacă Matei Dima, cunoscut drept Bromania, Mugur Mihăescu, cântăreața Antonia, actrița Anca Dinicu, Anca Dumitra, Alex Bogdan și mulți alții.

La una dintre scene, Antonia, care interpretează în film rolul polițistei Oli, poartă o conversație cu Aurel, noul ei coleg polițist, personaj interpretat de Vlad Brumaru. Sunt în club, acolo unde îl așteaptă pe Denzel, interpretat de Matei Dima.

„El a suferit mult din cauza divorțului”, spune polițista Oli despre Denzel, către Aurel. „Divorțul părinților?”, reacționează acesta. „De divorțul dintre Reghe și Prodan”, a răbufnit Oli. La această scenă, la premiera filmului, toți cei prezenți în sala de cinema au început să râdă.

Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la premiera filmului „Haita de acțiune”, în schimb Anamaria Prodan a făcut furori, s-a remarcat la eveniment cu ținuta ei roz.

+2 FOTO

Instanța a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf

În noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către antrenorul lui Neftchi Baku și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Decizia nu a fost definitivă și a putut fi atacată.

„Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție. De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe.

Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil. Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a transmis Laurențiu Reghecampf pentru Cancan la momentul respectiv.

Antrenorul lui Neftchi Baku și-a întemeiat deja o nouă familie. El are o relație cu Corina Caciuc, femeia care i-a dăruit și un băiețel în 2022, pe Liam.

FOTO Sarah, fiica Anamariei Prodan, s-a operat din nou la genunchi. „Mă pregătesc să intru iar pe teren”

Sarah, fiica Anamariei Prodan, spaima șoselelor: „Un polițist mi-a luat carnetul, dar l-am iertat”

Colegul de partid a făcut-o pe Anamaria Prodan președintă de onoare a Federației de Snooker! Impresarul a făcut o demonstrație de abilități

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Mazavalt
Mazavalt  •  06 Aprilie 2023, 13:06

Cand nu ai nimic pozitiv, ce iti ramane de facut? Faci din cancan un film. Pai nu degeaba se numeste popou roman..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează