GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  WRESTLING

GALERIE FOTO Din ring direct pe OnlyFans: „Eu sunt cadoul vostru” » Are origini românești

Elizabeth Chihaia (30 de ani), cunoscută sub numele de ring Scarlett Bordeaux, are de la finalul anului cont pe platforma OnlyFans. +28   FOTO
Elizabeth Chihaia (30 de ani), cunoscută sub numele de ring Scarlett Bordeaux, are de la finalul anului cont pe platforma OnlyFans.

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 19:40 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 20:01

Elizabeth Chihaia (30 de ani), cunoscută sub numele de ring Scarlett Bordeaux, are de la finalul anului trecut cont pe platforma OnlyFans.

Conform Bild, fanii luptelor i-au cerut în ultimii ani lui Scarlett să-și deschidă un cont pe platforma OnlyFans. Scarlett i-a ascultat în sfârșit pe susținătorii ei. „Cadoul vostru de Crăciun sunt eu”, a anunțat aceasta de curând, afișând un link cu noul ei cont.

+24 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @realscarlettbordeaux

OnlyFans este un mijloc de comunicare prin intermediul căruia fanii pot avea acces la postările vedetelor preferate, doar contra cost. Lansată inițial asemenea rețelelor de socializare Facebook sau Instagram, OnlyFans se confundă acum mai degrabă cu promovarea de materiale pornografice.

Elizabeth „Scarlett” Chihaia a locuit în România, alături de bunici, până la vârsta de 4 ani. Acesta locuiește în prezent în Chicago, iar în 2020 a devenit prima femeie cu origini românești care a făcut pasul spre celebra industrie de Wrestling WWE.

Vezi și:

„Ești o «bombă», prietene!” » Ce mesaj i-a transmis Andreea Prisăcariu lui Kylian Mbappe de ziua lui

Sportiva acuzată că se îmbracă prea provocator le răspunde contestatarilor: „Nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  07 Ianuarie 2022, 20:22

Normal si asta vrea banii pe laba!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează