GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POVESTE

Gestul neașteptat făcut de „călărețul” Sergiu, la 2 ani după ce a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu » Ce s-a întâmplat cu familia lui: „Nu-mi vine să cred”

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 17:25 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 17:30

Cătălin Moroșanu a încercat să îi schimbe total viața lui Sergiu Ciobotariu, un tată care a mers călare 40 de kilometri pentru a fi alături de soție și copilul nou-născut. Se întâmpla în primăvara anului 2020, iar sportivul a făcut tot posibilul să îi schimbe viața familiei tânărului. Din păcate, gestul lui nu a fost apreciat.

Luptătorul a pornit o campanie umanitară în urma căreia s-au strâns nu mai puțin de 43.000 de euro pentru Sergiu și familia sa. Cu acești bani, Cătălin Moroșanu a făcut toate demersurile pentru a le cumpăra o casă tinerilor.

La doi ani de când au rămas fără casă, tânărul, soția sa și cei trei copii, s-au mutat înapoi unde locuiau înainte de a fi ajutați și trăiesc în condiții inumane.

„Nu am mai văzut pe nimeni aici. Eu am aflat atunci de acest băiat care a primit casa cadou, însă, apoi, am auzit că a și vândut-o. La început a fost forfotă mare prin zonă.

Ulterior, după ce a vândut-o am mai văzut, o perioadă, alți oameni și de câteva luni bune nu mai vine nimeni. Este iarba crescută până la geamuri și cine știe ce mai este prin curte. Era o frumusețe de casă, nu-mi vine să cred ce a putut face”, a spus un vecin, potrivit bzi.ro.

Sergiu Ciobotariu a înstrăinat casa primită de la Cătălin Moroșanu, chiar dacă acest lucru îi era interzis în primii cinci ani de la recepționarea ei, fără semnătura luptătorului.

„M-a sunat că vrea să vândă casa, avea nevoie de semnătura mea. Cinci ani nu avea voie să vândă fără semnătura mea, dar a găsit un tertip. Nu mai vreau să mai aud de chestia asta”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu, în urmă cu aproape 2 ani.

Casa pe care Cătălin Moroşanu i-a făcut-o cadou lui Sergio Ciobotariu avea 3 camere şi o bucătărie, îndeajuns pentru ca tânărul, soţia şi cei 3 copii să locuiască în condiţii decente.

Gestul neașteptat făcut de „călărețul” Sergiu, la 2 ani după ce a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu » Ce s-a întâmplat cu familia lui: „Nu-mi vine să cred”

Cătălin Moroșanu despre călărețul Sergiu: „Strângea fier vechi cu căruța, ce meserie să aibă?! Și PET-uri”

„Cazul ăsta a fost foarte mult mediatizat. El era din Iași. Am umplut un portbagaj cu de toate și m-am dus la el. Stătea într-o mahala, nu avea gaz, curent, nimic. Aveau o cameră de șase metri pătrați. Zona se numește, la mișto, "Dallas". L-am văzut cu bun-simț, timid, cu încă doi copii. I-am promis că-l ajut și că vom face o strângere de fonduri să-și ia casă. M-am implicat personal, iar banii ăștia nu sunt ai mei, ci ai românilor care au donat din puținul lor. Au fost foarte mulți oameni care au donat de la 10 la 50 de euro, dar am avut donații și de 5.000 de euro! Tot românul cu mai puțini bani a venit să-și ajute aproapele.

În două săptămâni și jumătate am strâns 43.000 de euro! Am găsit, cu noroc, la o familie de pocăiți un apartament, ei trebuia să se mute foarte repede. Voiau 37.000 de euro, dar i-am rugat să-mi lase tot în casă. Era țiplă! Restul banilor i-am lăsat lui într-un cont ca să aibă să-și plătească utilitățile. Strângea fier vechi cu căruța, ce meserie să aibă?! Și PET-uri ... 

După trei luni mă sună: "Cătăline, eu vreau să vând casa". Eu când i-am făcut actele i-am pus o clauză că cinci ani de zile n-are voie să înstrăineze bunul. Și până la urmă i-a dat-o unui interlop din Iași, chiar nu știu cum a vândut-o. Nici nu mai mă interesează, eu știu că am făcut o faptă bună în fața lui Dumnezeu și vreau să le spun tuturor românilor care au contribuit că au făcut un gest în fața lui Dumnezeu. Acum s-a mutat înapoi la părinții lui în mahala. Cred că a făcut un contract de închiriere pe cinci ani de zile, apoi cu opțiune de vânzare. Așa presupun..”, a explicat Cătălin Moroșanu la Prietenii lui Ovidiu. 

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, totul despre „Sergiu-călărețul”: „Strângea fier vechi cu căruța și a dat apartamentul unui interlop din Iași!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează