GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce brazilianul a fost condamnat la închisoare: „Pentru ce toate astea?”

Dani Alves și Joana Sanz, pe vremea când formau un cuplu fericit // Foto: Imago +29   FOTO
Dani Alves și Joana Sanz, pe vremea când formau un cuplu fericit // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 18:14 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 20:17

Joana Sanz (31 de ani), soția fostului fotbalist Dani Alves (40 de ani), a reacționat după ce apăruse zvonul conform căruia s-ar fi bucurat de faptul că brazilianul va ajunge după gratii.

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, cu executare, după ce a fost găsit vinovat în procesul în care era acuzat de viol.

Efectul Taylor Swift » Real Madrid, nevoită să ceară mutarea meciului cu Betis, din ultima etapă La Liga
SPANIA
Efectul Taylor Swift » Real Madrid, nevoită să ceară mutarea meciului cu Betis, din ultima etapă La Liga

La emisiunea spaniolă Espejo Publico a apărut informația conform căreia Joana Sanz, care a depus actele pentru divorțul de Dani Alves, nu s-ar fi așteptat ca brazilianul să fie arestat, dar ar fi fost „plăcut surprinsă” la aflarea veștii.

Joana a tinut să dezmintă zvonurile apărute printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Instagram:

„Mă gândeam să nu mai bag în seamă anumite titluri, dar e surprinzător că suntem feministe pe unele teme, dar pe altele…

Pentru ce toate astea? Sunt lucruri groaznice, atrocități, pe care le-am auzit”, a spus Joana Sanz. potrivit As.com.

Dani Alves va face recurs după ce a fost condamnat la închisoare

El are posibilitatea de a contesta decizia la Curtea Supremă de Justiție din Barcelona, iar dacă verdictul nu va fi favorabil, atunci poate să apeleze la Curtea Supremă.

Avocata lui Dani Alves, Ines Guardiola, a declarat că brazilianul a fost informat de această decizie și va face recurs, în speranța că pedeapsa va fi anulată.

„Vom revizui sentința, dar vă pot spune că vom face recurs. Continuăm să credem în nevinovăția domnului Alves. El știe deja sentința. Îi vom apăra nevinovăția până la capăt”, a spus Ines Guardiola, conform Marca.

Dani Alves, CV impresionant

Dani Alves este cel mai titrat fotbalist din istorie. Are 44 de trofee, fiind la egalitate cu Lionel Messi. Brazilianul e considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta din toate timpurile.

Și-a început cariera în Brazilia, la Bahia, iar în iulie 2002 era cumpărat de Sevilla, După 6 ani, ajungea la Barcelona, unde a cunoscut cea mai glorioasă perioadă a carierei. Au urmat Juventus (2016-2017), PSG (2017-2019), Sao Paulo (2019 - septembrie 2021). În noiembrie 2021 a revenit la Barcelona până în vara lui 2022. A mai jucat 6 luni la UNAM Pumas și s-a retras în ianuarie 2023.

A câștigat printre altele: 3 Ligi ale Campionilor, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 6 campionate în Spania, 5 Cupe ale Spaniei, 5 Supercupe ale Spaniei, un titlu de campion în Italia, o Cupă a Italiei, două titluri de campion în Franța, o Cupă a Franței, o Supercupă a Franței, o Cupă a Ligii Franței, două Cupe UEFA, două Copa America, două Cupe ale Confederațiilor, o medalie olimpică și un Campionat Mondial sub 20 de ani.

Citește și:

Un fost internațional francez îl face praf pe Kylian Mbappe: „Ne-am săturat de el. Să se ducă odată!”
FRANȚA
Un fost internațional francez îl face praf pe Kylian Mbappe: „Ne-am săturat de el. Să se ducă odată!”
Ce a pățit omul serii din Europa League » S-a întâmplat în timp ce reușea un hattrick senzațional împotriva lui AC Milan
FRANȚA
Ce a pățit omul serii din Europa League » S-a întâmplat în timp ce reușea un hattrick senzațional împotriva lui AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
agis14
agis14  •  23 Februarie 2024, 22:57

Va rog nu mai puneți text gri/negru pe fond închis. Efectiv nu se poate citi.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  23 Februarie 2024, 21:29

Andra, specialista gesepe in cazul Alves.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează