GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EXPOZIȚIE

GALERIE FOTO Kira Hagi, expoziție de pictură în București! Ilie Dumitrescu: „Îmi place un tablou de 1.000 de euro, foarte elegant"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 12:55 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 13:24

Kira Hagi, 26 de ani, are expoziția „Rădăcini” la Galeria Senso din București, iar Ilie Dumitrescu, care a participat la eveniment, spune că vrea să investească într-o lucrare de 1.000 de euro. 

„Kira e o persoană sensibilă. Să așezi culoarea pe pânză cu cuțitul este un procedeu dificil.

Ea este o artistă și sper să facă performanță atât în pictură, cât și în actorie. Pe mine m-a impresionat că m-a invitat Kira la expoziție, nu Hagi sau Popescu.

Kira are o minte sclipitoare și va reuși în acest domeniu. Este sclipitoare ca tatăl său. Nu mai am galeria de artă Hanul cu Tei, dar am avut la un moment dat cea mai mare galerie de artă din România. Cu siguranță o să achiziționez un tablou, îmi place unul de 1.000 de euro, foarte elegant, o să fac un împrumut, dacă e nevoie, și o să-l iau”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

+4 FOTO

Citește și: 

Larisa Drăgulescu renunță la una dintre afaceri: „Propun un spațiu pentru relaxarea ta”

GALERIE FOTO „Niciun bărbat nu face pasiuni pentru femei cumsecade” » Cine e Iuliana, cea mai sexy prezentatoare de știri din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
miaumiau
miaumiau  •  05 Noiembrie 2022, 09:23
Postat de steaua.libera pe 30 Octombrie 2022, 10:23

Ce rau esti, domnule critic de arta

Tu ai vazut tablourile domnisoarei Hagi? Ti se pare ca un copil nu poate mai bine?

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Octombrie 2022, 10:23
Postat de miaumiau pe 30 Octombrie 2022, 06:30

Mama ei de arta contemporana , ca nu mai faci diferenta intre creatile unui artist si a unui copil de 5 ani. Parca sunt la fel.

Ce rau esti, domnule critic de arta

cobra
cobra  •  30 Octombrie 2022, 08:59

Daca acest "UNICAT" - caracterizat de "un specialist" precum Ilie, (de altfel mare specialist in toate..- in special cand analizeaza meciurile - " x i-a pasat lui y, asta a pasat mai departe..dupa care a sutat si s-a deschis scorul - adevarat analis) as fi cumparat si eu cateva... Doar este un tablou...."ELEGANT" ..hahahaha..hahahha

Vezi toate comentariile (39)
Comentează