GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

VIDEO+FOTO Moroșanu a explodat la Survivor All Stars » Potop de înjurături către bunul său prieten! Cine l-a enervat și de la ce a pornit conflicul

Cătălin Moroșanu, 39 de ani, a izbucnit la Survivor All Stars înaintea Jocului pentru Recompensă de joi. Și-a înjurat chiar cel mai bun prieten dintre colegii de la Faimoși, pe cântărețul Jador, 28 de ani. Foto: captură Voyo +11   FOTO
Cătălin Moroșanu, 39 de ani, a izbucnit la Survivor All Stars înaintea Jocului pentru Recompensă de joi. Și-a înjurat chiar cel mai bun prieten dintre colegii de la Faimoși, pe cântărețul Jador, 28 de ani. Foto: captură Voyo

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 13:03 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 14:05

Cătălin Moroșanu, 39 de ani, a izbucnit la Survivor All Stars înaintea Jocului pentru Recompensă de joi. Și-a înjurat chiar cel mai bun prieten dintre colegii de la Faimoși, pe cântărețul Jador, 28 de ani.

Moroșanu a fost un car de nervi înainte de ultimul joc al săptămânii de la sezonul 5 din Survivor România. Ținta fostului luptător a fost chiar bunul său prieten Jador. Totul a pornit de la neînțelegerile din echipa Faimoșilor, care nu reușeau să se înțeleagă în privința strategiei pentru joc.

Cătălin Moroșanu l-a înjurat pe Jador la Survivor All Stars

Faimoșii și Războinicii trebuiau să aleagă 4 perechi băiat-fată care să intre pe un traseu cu obstacole. Unul dintre ei urma să fie legat la ochi și să fie ghidat de coleg până la proba finală. Doar că Faimoșii nu ajungeau la un acord, iar Jador a izbucnit: „Nu mai intru eu, intrați voi dacă nu vorbiți!”.

A fost taxat imediat de Moroșanu: „Ești prost la cap!”. Jador a continuat: „Eu nu intru, să fie clar! Vorbiți voi între voi, eu nu intru. Știți că pe mine când mă apucă... Ziceți mersi că sunt încă aici. Nu mai vreau, intrați voi”.

+7 FOTO

Moroșanu, care inițial urma să rămână pe bancă pentru prima parte a jocului, a decis să-i ia locul prietenului său. Jadora a continuat să vocifereze: „Nu ți se pare o strategie foarte proastă?”.

A fost picătura care a umplut paharul. Moroșanu n-a mai rezistat și a izbucnit: „Tu taci în p*** mea că trebuia să joci! Du-te-n p*** mea! E strategie proastă? JOCI! Du-te-n p*** mea că mă enervezi. Mamă, e strategie proastă... Joacă, du-te-n p*** mea!”.

Ieșirea vulcanică l-a convins pe Jador să joace și să facă strategia echipei. A ales să facă echipă cu Roxana Nemeș, evitată de restul colegilor care o consideră cea mai slabă dintre Faimoase. Iar alegerile gândite de cântăreț s-au dovedit a fi câștigătoare. Faimoșii s-au impus cu 5-3, două puncte fiind aduse chiar de perechea Jador - Roxana Nemeș.

Cătălin Moroșanu și Jador, prietenie legată la Survivor România

Cătălin Moroșanu și Jador au legat o prietenie strânsă în 2021, după participarea la sezonul 2 din Survivor România. Cei doi au și înregistrat împreună o melodie, „Sunt o forță”, după ce au revenit din Dominicană.

Mai mult, Jador a cântat în 2022 la botezul lui Patrick Nicolas, băiatul luptătorului. Moroșanu a dezvăluit la Teo Show că urmează să fie nașul lui Jador în momentul în care acesta se va însura.

VIDEO. Daniel Pavel: „Gherle nu am dat în comentariul la Survivor, dar am făcut gafe”

Citește mai multe știri despre Survivor All Stars:

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
SURVIVOR ALL STARS
Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
Giani Kiriță, iritat de vedetele de la Survivor All Stars: „De umplutură, niște morți!” » Vrea să revină în Dominicană: „Le dau două variante”
SURVIVOR
Giani Kiriță, iritat de vedetele de la Survivor All Stars: „De umplutură, niște morți!” » Vrea să revină în Dominicană: „Le dau două variante”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează