GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Marca dezvăluie o situație absurdă: Neymar a primit liber de la iubită să o înșele, dar cu 3 condiții

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 08:13 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 09:36

Bruna Biancardi și Neymar (31 de ani) formează un cuplu discret și urmează să devină părinți peste câteva luni. Iubita fotbalistului i-a pus trei condiții dacă vrea să îi fie infidel.  

Neymar este aproape întotdeauna în centrul atenției pe teren. Talentul, viteza și viziunea sa au făcut diferența pe teren de când a început să joace fotbal pentru clubul brazilian Santos, trecând apoi pe la FC Barcelona și ajungând la PSG. 

Cu toate acestea, reputația sa de „petrecăreț” și atitudinea sa extrasportivă l-au făcut să fie în centrul atenției și în afara stadionului. Absențele sale din timpul sezonului de la echipele sale pentru a participa la ziua de naștere a surorii sale, ieșirile sale nocturne și prezența sa la carnavalul de la Rio au ținut prima pagină a ziarelor timp de mulți ani.

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Neymar a primit liber de la iubită să o înșele

Atacantul brazilian are în prezent o relație cu Bruna Biancardi. De altfel, cei doi și-au acordat recent o a doua șansă și au anunțat în urmă cu câteva săptămâni că așteaptă un copil împreună. Acesta ar fi al doilea copil pentru Neymar Jr, după Davi Lucca.

Cu toate acestea, „Em Off” a dezvăluit o clauză neobișnuită în relația dintre Bruna Biancardi și Neymar. Întotdeauna potrivit informațiilor apărute, Bruna ar fi fost la curent cu tot ceea ce privește infidelitățile brazilianului. Și amândoi au stabilit trei condiții pe care fotbalistul nu le poate încălca dacă vrea să fie infidel, relatează marca.com.

„Neymar Jr are o înțelegere cu iubita lui, Bruna Biancardi. Lunea aceasta, 19 iunie, portalul Em Off a dezvăluit că cei doi au ajuns la un acord prin care aventurile sale nu vor putea fi făcute publice niciodată”, este informația care circulă pe Instagram.

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Cele trei condiții puse pentru Neymar

Potrivit informațiilor confirmate de editorialistul Erlan Bastos, jucătorul PSG este liber să flirteze și chiar să facă sex cu alte femei. Influencerul a stabilit trei reguli pentru a accepta această situație. Aceste ar fi: „Că trebuie să fie discret, să folosească un prezervativ și să nu le sărute pe gură”.

Niciunul dintre ei nu a vorbit despre aceste zvonuri. În weekend, Neymar a fost surprins în timp ce ar fi schimbat mesaje cu o altă femeie.

Citește și:

Ea e sexy-iubita noului jucător de la Petrolul! Simona face senzație pe internet cu formele ei

Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Iunie 2023, 21:05

Banul să curgă, restul nu mai contează!

tarnaveanu
tarnaveanu  •  22 Iunie 2023, 14:42

Orice femeie care se încurcă cu acest biped, că altceva nu este, își merită soarta.

paolo16
paolo16  •  22 Iunie 2023, 13:35

Huo! Huo!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează