GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Campioanele la gimnastică au făcut furori la nunta Sandrei Izbașa! Octavian Bellu și Mariana Bitang nu au lipsit de la eveniment

Octavian Bellu și Mariana Bitang nu au lipsit de la nunta Sandrei Izbașa. Foto: Instagram +26   FOTO
Octavian Bellu și Mariana Bitang nu au lipsit de la nunta Sandrei Izbașa. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 16:42 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 17:38

Sandra Izbașa s-a căsătorit religios ieri, 30 iulie, cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică jr. Campioana la gimnastică a făcut furori în rochia albă de mireasă la evenimentul la care multe celebrități din lumea sportului au luat parte. 

La biserica „Vatra Luminoasă” din București, Sandra Izbașa a primit taina cununiei alături de Răzvan Bănică, după o relație de iubire de trei ani de zile. Îmbrăcată într-o rochie albă, de prințesă, gimnasta de aur a atras toate privirile. 

„Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a mărturisit Sandra Izbașa, după slujbă, conform Antena 3

+22 FOTO

Octavian Bellu și Mariana Bitang, împreună la nunta Sandrei Izbașa

Alături, la biserică, Sandrei Izbașa și lui Răzvan Bănică le-au fost întotdeauna alături nașa Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu. Fosta sportivă a îmbrăcat la nunta prietenei sale care i-a devenit acum familie o rochie lungă, din paiete, care i-a pus silueta în evidență. 

De la biserică, invitații au fost așteptați către restaurantul de lux unde a avut loc petrecerea. Acolo și-au făcut apariția și campioanele la gimnastică. Printre numele mari care au participat la nuntă se numără Monica Roșu, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Cătălina Ponor, și Larisa Iordache.

Sandra Izbașa: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani”

Sandra Izbașa, campioană olimpică în 2008 și 2012, a recunoscut să s-a îndrăgostit prima dată la 30 de ani, chiar de actualul ei soț: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță”.

Cei doi au făcut cununia civilă în iulie 2021, iar acum, în august 2023, pe cea religioasă, după trei ani de relație.

Citește și:

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la taekwondo, se pregătește pentru o carieră internațională

O fostă gimnastă medaliată olimpic a României e model în revistele din Canada

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează