GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Sexy-prezentatoarea de știri din sport a amânat nunta cu iubitul: „Am schimbat strategia de joc”

Ramona Păun. Foto: Instagram +31   FOTO
Ramona Păun. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 12:07 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 12:57

Ramona Păun, 36 de ani, e prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV. Dincolo de cariera ei în televiziune, aceasta se iubește cu Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță. Aveau planuri mari de căsătorie, în Belgia, dar le-au amânat. 

Apare aproape zilnic la Pro TV, în cadrul știrilor din sport, și atrage atenția cu silueta ei atent lucrată în sala de fitness. Ramona Păun reușește însă să fie destul de discretă când vine vorba despre viața personală, până acum, când a rupt tăcerea și a povestit despre nunta cu Cosmin Mihăiță, bărbatul cu care are o relație de aproximativ 10 ani. 

Cei doi planificau nunta, însă au amânat-o, prima dată din cauza pandemiei de coronavirus. Invitată în emisiunea „La Măruță”, prezentatorul a întrebat-o pe vedetă, pe un ton trist: „Ce s-a întâmplat?”, iar ea s-a amuzat: „Dacă o spui pe tonul ăsta pare că suntem la un pas de despărțire”.

GALERIE FOTO. Ramona Păun a amânat nunta cu iubitul

+27 FOTO

Ulterior, Cătălin Măruță a adăugat: „Nunta, de ce s-a anulat, ce s-a întâmplat? Nu pot să cred!”. Ramona Păun a explicat că nunta va avea loc, însă nu știe încă, e tentată să organizeze o petrecere discretă, posibil într-o destinație îndepărtată, chiar în Bali. 

„Nu s-a anulat, s-a amânat. Cum să nu existe dragoste? Au fost multe impedimente, dar important e că nu am abandonat lupta, Viața e o luptă! Prima dată a fost pandemia de vină, când eram destul de aproape, de petrecere. 

Parcurseserăm mulți pași și cum știm cu toții s-a produs inevitabilul, dar asta nu ne împiedică să ne petrecem timpul împreună, să ne iubim în continuare, dar o să se întâmple, acum facem tactica de joc. Am schimbat strategia de joc. Eu iubesc petrecerile intime”, a declarat ea la Pro TV.

Povestea de iubire dintre Ramona Păun și Cosmin Mihăiță

În urmă cu mai bine de 10 ani, Ramona Păun a început o relație cu Cosmin Mihăiță. „E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele. 

Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid”, a povestit acum câțiva ani prrezentatoarea de la Pro TV pentru viva.ro

„Sunt recunoscatoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă. Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenti 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația”, a adăugat Ramona Păun.

Citește și:

Ipostaze incendiare! Cea mai sexy pugilistă și-a pus pe jar fanii

Supermodelul care a promovat naționala Germaniei a pozat topless la 50 de ani » Imagini incendiare

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Catalynn_7
Catalynn_7  •  28 Septembrie 2023, 13:12

Și asta e mă sexy!? Oricum pe lângă zăluda aia de la vreme, măcar nu ne speriem așa tare când ne umple ecranul … În fine, dacă Tavi e fotbalist, atunci asta chiar ca e Miss Univers! :-)))

Shogun01
Shogun01  •  28 Septembrie 2023, 13:10

abia astept sa faca Stucan o ancheta si sa aflam motivul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează