GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

Tentații sexuale la Survivor? Mărturia lui Alexandru Nedelcu: „Dacă venea o blondă la noi?”

Alexandru Nedelcu, concurent Survivor, a fost invitat la GSP Live
Alexandru Nedelcu, concurent Survivor, a fost invitat la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 10:34 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 10:36

Alexandru Nedelcu, concurent Survivor, a fost invitat la GSP Live, acolo unde a vorbit despre diferite aspecte din showul televizat de Pro TV. 

  • În vârstă de 36 de ani, Nedelcu a fost semifinalist la Survivor 2022, ajungând până în penultima zi de concurs. A făcut inițial parte din echipa Războinicilor, apoi din cea a Tigrilor, după care s-a calificat la individuale;
  • Fost fotbalist la Metaloglobus, Alex Nedelcu a jucat ca portar în ligile inferioare din România. 
A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”
GSP LIVE
A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”

Alexandru Nedelcu: „Ce faci dacă vine o blondă cu doi hamburgeri în mână?”

Mai multe speculații s-au făcut în presă despre posibile relații între concurenții care au stat 5 luni în jungla din Republica Dominicană. Întrebat de acest subiect, Nedelcu a explicat: 

„Am auzit multe vorbe și multe speculații despre treaba asta. Dar gândește-te că gândul nostru era numai la mâncare. Eram și nespălați ... Nicio atracție, nimic. Gândește-te cum ar fi să stai o săptămână nemâncat, te gândești numai la asta. Chiar aveam o glumă între noi: ce faci dacă vine o blondă cu doi burgeri la tine și te pune să alegi? Păi ce să faci, iei burgerii și pleci. Mai ales că ... la băieți nu mai era nimic. Chiar ne întrebam unii pe alții. Ne-am revenit abia după o recompensă cu carne de la KFC și am văzut în dimineața aia că ne revenim”, a spus râzând Nedelcu. 

Alexandru Nedelcu, antrenat de Bogdan Argeș Vintilă la Metaloglobus

În Liga 2 și Liga 3, Nedelcu a făcut parte timp de aproximativ un deceniu din lotul celor de la Metaloglobus, club din cartierul bucureștean Pantelimon. A fost antrenat inclusiv de Bogdan Argeș Vintilă, fostul tehnician de la FCSB, dar și de Gigel Coman, a cărui cariera de fotbalist se leagă tot de FCSB. Alături de cei doi tehnicieni a reușit să promoveze în Liga 2 în 2017.

20.000 de euroa încasat Nedelcu pentru cele 4 luni petrecute în Republica Dominicană, potrivit Cancan

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV au fost împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”, după care componența s-a schimbat, iar noile echipe au fost denumite „Tigrii” și „Vulturii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Citește și: 

Alex Delea a câștigat Survivor 2022! A învins-o în finală pe Elena Chiriac, campioană de taekwondo, și a încasat o sumă fabuloasă!

Cine este Alexandru Nedelcu, fostul portar care a ajuns în ultimii 4 la Survivor » Antrenat de unul dintre preferații lui Gigi Becali și de un fost stelist

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ionutplural
ionutplural  •  10 Iunie 2022, 11:42

1,80 are baiatul... un mare portar mic :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close