GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONFLICT

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali: „Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”

Gigi Becali și Corneliu Vadim Tudor
Gigi Becali și Corneliu Vadim Tudor

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 15:34 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:18

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost luat în vizor de văduva lui Corneliu Vadim Tudor la cea mai recentă apariție a ei. „Rău ne-a umilit”, a spus aceasta într-o emisiune de televiziune la adresa latifundiarului din Pipera. 

În emisiunea „Poveşti de film”, care e prezentată de Mara Bănică la Bollywood TV, dar și pe YouTube, jurnalista a avut-o invitată pe Doina Vadim Tudor, văduva fostului politician. Ea a vorbit în emisiune despre cariera regretatului ei soț, despre ultimele clipe ale acestuia, dar și despre înmormântarea lui. 

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali: „Să își facă el campanie, publicitate”

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în septembrie 2015 și a fost înmormântat cu onoruri militare. Acum, văduva tribunului vorbește despre gestul făcut de Gigi Becali la înmormântare, unul care a deranjat-o profund.

„Acolo, lângă catafalc, atunci când a venit Gigi Becali și i-au luat interviu, l-au întrebat: «Ce faceți acum? Ajutați familia? Ajutați revista?» și a zis: «Dar eu nu hrănesc câini și nu sunt obligat să ajut revista și dacă vor ajutor să mă cheme. Să anunțe la televizor că vor ajutor și le voi da».

Nu s-a întâmplat niciodată pentru că nu aveam nevoie de ajutorul lui și de ce? Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”, a mărturisit văduva fondatorului Partidul România Mare.

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali: „Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”
Doina, văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali

Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor 

Doina Vadim Tudor a povestit și despre ultimele clipe trăite de politician. „A simțit că va muri pentru că înainte cu două zile s-a simțit rău. Eu l-am sunat pe domnul general Țintoiu. Am vorbit cu dânsul, mi-a zis să îl aduc la spital. 

Nu a vrut, sub nicio formă: «Eu nu merg, lasă-mă cu doctorii ăștia». A doua zi, după masă, a fost la o recepție la Ambasada Rusă, împreună cu fratele lui cel mare. De la recepție s-a dus la partid. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus: «Doamna Doina, el este cam livid la față, cam verde»”, a spus Doina Vadim Tudor.

„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”
POLITICĂ
„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”

Doina Vadim Tudor: „Corneliu era tot timpul obosit, se plângea de oboseală tot timpul” 

Ulterior, Corneliu Vadim Tudor a fost convins să meargă la spital, iar înainte de a se urca în mașină a făcut gest surprinzător.

„S-a oprit în dreptul ușii și a zis: «Doamne Iisuse, mamă, vin, astăzi este ultima mea zi. Vin la tine». Și-a desfăcut brațele larg așa și eu l-am tras și i-am zis să se urce mai repede în mașină. 

Nu mai putea, era în ultimul hal. L-am urcat în mașină, l-am dus la spital și parcă văd… în camera de resuscitare de la Spitalul Militar, erau zeci de doctori pe el. Ultima imagine este atunci când am văzut-o pe asistentă cu aparatul de resuscitare. A intrat acolo, pe el l-a ridicat în picioare, l-au dezbrăcat, s-au uitat și gata… nu mai era”, și-a amintit Doina Vadim Tudor.

La spital, intubat fiind, soția și-a luat la revedere de la Cornelia Vadim Tudor. „I-am spus: «În sfârșit, a venit ziua pe care tu ți-ai dorit-o» pentru că el își dorea foarte mult să se odihnească. El era tot timpul obosit, se plângea de oboseală tot timpul și a spus că nu mai poate și că o să își dea demisia din Senat. I-am spus: «Dar pe noi cui ne lași?»”.

Citește și:

Nicolae Ciucă a făcut anunțul » Din „Generația de Aur”, candidat la Primăria Capitalei? „Va fi sondat, să vedem ce zic bucureștenii”
PRIMĂRIE
Nicolae Ciucă a făcut anunțul » Din „Generația de Aur”, candidat la Primăria Capitalei? „Va fi sondat, să vedem ce zic bucureștenii”
„Ne-am săturat să vă mai așteptăm!” » Prima lopată pentru stadionul din bani proprii: costă 23 de milioane de euro!
STADION
„Ne-am săturat să vă mai așteptăm!” » Prima lopată pentru stadionul din bani proprii: costă 23 de milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
VardyParty
VardyParty  •  05 Martie 2024, 23:33
Postat de VanBasten2000 pe 05 Martie 2024, 18:27

Toti sunt antamati. Difera doar beneficiarul.

Material didactic: "Vinovatul Sunt Doar Eu", Valeriu Sterian. Omul ala știa ce spune. Ca nu degeaba făcuse Filozofia.

FlashGordon
FlashGordon  •  05 Martie 2024, 23:04
Postat de mattteo pe 05 Martie 2024, 19:33

Oamenii normali precum Vadim erau considerati extremisti cand spuneau ca trebuie adunati minoritarii care fac parte din clanuri ai din grupuri criminale si trebuie deportati sau pusi izolati de populatie in Insula Mare a Brailei. Normalitatea a ajuns sa fie perceputa ca extremism. Nu mai avem repere

de ce trebuie sa fim cu unii sau cu altii? de ce sa nu fim ca polonezi sau ungurii care sunt cu propriul interes? presedintele poloniei a spus :O companie de origine germană vrea să influenţeze alegerile prezidenţiale din Polonia . asa ca idee,a mai spus ceva presedintele actual al poloniei despre imixtiunea germaniei in polonia,dar toate stirile din Romania nu au publicat ce a spus.

jonradu
jonradu  •  05 Martie 2024, 22:07

Unul a fost ce putea avea mai rau Romania,gurà mare, làudàros,*** si làtràtor la stele ,iar àstàlalt un fariseu care vrea sà fie adulat cà doneazà o parte din ce a furat,iar in mintea lui se considerà' binefàcàtor' intre ale prostimii. Iar acum ne-am pricopsit cu balena urlàtoare ,ori santem masochisti,ori ***,sau prea multi *** vorbesc pentru aia putini care mai au ceva creier si nu ascultà balivernele àstora.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează