GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Wanda Nara face o dezvăluire picantă! Cine e fotbalistul retras din activitate care a încercat s-o despartă de Mauro Icardi

Wanda Nara / Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Wanda Nara / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 18:09 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 19:13

Frumoasa Wanda Nara (35 de ani) mărturisește într-un show TV din Argentina că fostul atacant Dani Osvaldo (36), ex-AS Roma, Inter sau Fiorentina, a încercat să-i destrame relația cu Mauro Icardi (29).

Invitată la show-ul „The Masked Singer”, Wanda Nara a povestit cum Dani Osvaldo i-a făcut curte în urmă cu câțiva ani, când ar fi abordat-o pe agentă după un meci pe care fostul fotbalist al „pumelor” l-a urmărit din loja VIP a unui stadion pe care se afla în acel moment și Wanda. Răspunsul focoasei blonde pentru Dani Osvaldo a fost unul negativ.

+45 FOTO

Dani Osvaldo, motiv de discuții în relația dintre Wanda Nara și Icardi?

Spre surprinderea celor care au urmărit „telenovela Wanda Nara - Mauro Icardi” în ultimii ani, momentul s-ar fi petrecut chiar în timp ce Osvaldo și Icardi erau coechipieri la Inter Milano

Există și indicii care confirmă că relatarea acesteia are un fundament real: în sezonul 2014-2015, Dani Osvaldo și Icardi au fost aproape să se ia la bătaie în timpul unui meci cu Juventus, în care Icardi a refuzat să-i paseze colegului său din ofensivă la o fază iminentă de gol.

Vremuri tulburi în relația dintre Mauro Icardi și Wanda Nara

După ce au fost aproape de ruptură anul trecut, când Wanda Nara voia să divorțeze de Mauro Icardi pentru că o înșelase cu o actriță argentiniană, cei doi sunt iar la un pas de despărțire.

Luna trecută, în timpul emisiunii „Los Ángeles de la Mañana” (America TV), a fost redat un mesaj vocal al Wandei către o prietenă: „Am venit în Argentina pentru că divorțez de Mauro. Nu mai rezist”.

Răsfoiește o galerie FOTO cu Wanda Nara

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Cristiano Ronaldo, vinovat pentru divorțul anului? Tom Brady a decis asta după o discuție cu el

GALERIE FOTO Floyd Mayweather i-a făcut un cadou de 160.000 de lire fostei iubite: „Dacă aș putea alege orice mașină din lume, aș alege-o tot pe aceasta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  09 Octombrie 2022, 05:58

Ne-ati omorat cu telenovela Wanda. Zici ca sunteti Libertatea pentru femei sau revista Unica. Ma doare undeva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează