GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DISPARIȚIA LUI EMILIANO SALA

EMILIANO SALA // Mesaj sfâșietor al tatălui lui Emiliano Sala: „Sper doar să găsească ambele cadavre”

Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala
Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 19:27

Resturi ale avionului Piper PA-46 Malibu care-l transporta pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff au fost descoperite pe fundul Canalului Mânecii duminică seara. Astfel, există șanse aproape infime ca pilotul David Ibbotson și Emiliano Sala să mai fie în viață.

Profund îndurerat, Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala, a oferit în urmă cu scurt timp un mesaj de-a dreptul cutremurător, în care anunță că mai speră doar ca cele două cadavre să fie până la urmă recuperate. 

„Nu mai am nicio speranță că e în viață. Sperăm doar să fie și corpurile lor acolo, în rest nu mai avem cuvinte. Sperăm să se găsească ambele cadavre ca să mai aline puțin durerea.

Nu se poate ca totul să rămână așa, sper că vor continua investigațiile pentru stabilirea vinovaților”, a declarat Horacio Sala, potrivit Marca. 

Fotbalistul Emiliano Sala, 28 de ani, și pilotul David Ibbotson, 59 de ani, au dispărut cu avionul deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie.

Vezi și: FOTO Au fost făcute publice primele imagini cu avionul prăbușit în care se afla Emiliano Sala: „Este vizibil un ocupant al avionului, în interior” » Atenție, vă pot afecta emoțional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close