GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Ilie Balaci va fi înmormântat mâine la Cimitirul Sineasca din Craiova » Programul complet al zilei + harta traseului pe care va fi purtat trupul neînsuflețit

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2018 19:04

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, în jurul orei 09:00, la locuința sa din Craiova. Autopsia a arătat ca Ilie Balaci a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii și a unui infarct miocardic.

Înmormântarea celui mai mare fotbalist al Olteniei va avea loc marți, la Cimitirul Sineasca din Craiova. Mai jos, programul detaliat al funeraliilor. 

9:00Depunerea trupului neînsuflețit pe terenul Stadionului "Ion Oblemenco";
11:30Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei, pe terenul Stadionului "Ion Oblemenco";
12:15Plecare spre Biserica Sf. Ilie;
13:00Sosire Biserica Sf. Ilie – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei;
14:00Plecare spre Cimitirul Sineasca. Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

41

3 km
 va avea traseul pe care îl vor parcurge cei care vor merge de la Biserica Sf. Ilie la Cimitirul Sineasca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2201314106778973
Andrei Mihaila  •  23 Octombrie 2018, 04:17

Steaua si Dinamo aveau armata/militia in spate, aveau bani, aveau sprijin politic, aveau oameni care le aduceau cei mai buni jucatori din tara. Noi l-am avut pe Balaci. A fost suficient.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează