GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  REGELE MIHAI A MURIT

Ivan Patzaichin la moartea Regelui Mihai: "Zbor lin, Majestate!"

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 14:51

Regele Mihai I al României a murit astăzi, în Elveția. (Detalii aici)

Ivan Patzaichin, cvadruplu campion olimpic, a fost unul dintre preferații Regelui Mihai din lumea sportului. Majestatea sa a ținut de mai multe ori să-l întâlnească pe campion. 

"Am simţit o tristeţe imposibil de redat în cuvinte când am aflat că Regele Mihai a murit. De când s-a întos în ţară, am rămas un apropiat al Casei Regale, am avut de mai multe ori onoarea să vorbesc cu Majestatea Sa, despre care aflasem de mic, din poveştile bunicului. A fost un om bun, drept, înţelept, un model pentru mine. Zbor lin, Majestate!", a declarat Ivan Patzaichin pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Moartea Regelui Mihai » Momente inedite din relația Casei Regale cu fotbalul (1): "naționala" a apărut celebrând o nuntă regală

Citește și: Ilie Năstase, despre moartea regelui: “Trebuia respectat mai mult când era în viață, nu acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Decembrie 2017, 18:45

Ivan Patzachin are tot dreptul moral sa isi faca publice regretele sale legate de plecarea la ceruri a celui care a fost Regele Mihai al Romaniei dar cand asta o fac pesedistii, cei care nu i-au permis nici macar sa intre in tara sa, iertati-ma dar parca este prea mult.

apetulburi
apetulburi  •  05 Decembrie 2017, 15:55

Ce inseamna sa fii un mare campion, respect Ivan Patzaichin, Dumnezeu sa te odihneasca-n pace majestate.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  05 Decembrie 2017, 15:23

Gata ati scapat de insolventa . Aveti o luna la dispozitie . Urmeaza Nadia Comaneci apoi Hagi cei care s-au gindit la regele mihai la montreal , respectiv los angeles .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează