GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTATE

Un fost jucător al Rapidului a fost aproape de o tragedie! A scăpat nevătămat, deși era în mijlocul atentatelor din Spania: "Am fugit pentru a evita gloanțele"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 17:11

Edu Oriol, fostul jucător al celor de la Rapid, a fost ieri în mijlocul atentatului terorist de la Cambrils, Spania, și, din fericire, a scăpat nevătămat.

Au existat 7 persoane rănite în urma atentatului de ieri, al doilea după cel de la Barcelona.

Fundașul de 30 de ani, care acum e liber de contract, se afla la câțiva metri de locul unde s-au petrecut evenimentele nefericite și a postat pe contul său de Instagram un mesaj.

"Zi dură în Cambrils. Vă mulțumesc pentru comentariile în care vă exprimați grija, din fericire, am scăpat nevătămați, eram chiar acolo. Nu ne-a rămas decât să fugim și iar să fugim ca să evităm gloanțele. Vă mulțumesc", a scris jucătorul născut chiar la Cambrils.

Înaintea atentatului de la Cambrils un alt atac a avut loc la Barcelona, unde o mașină a intrat în mulțime pe celebrul bulevard "La Rambla". 13 oameni au murit și peste 100 au fost răniți.

14 meciuri a jucat Edu Oriol pentru Rapid în perioada ianuarie - iulie 2015 și a marcat 2 goluri

 edu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează