GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

VIDEO&FOTO Azi a avut loc înmormântarea lui Nicolae Tilihoi » Mulți foști fotbaliști și fani l-au omagiat pe fostul fundaș

Articol de , - Publicat marti, 27 martie 2018 12:08

Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Tilihoi a fost depus la stadionul "Ion Oblemenco", acolo unde i-au adus un ultim omagiu foştii colegi de la club și de la echipa naţională, după care a plecat spre cimitir. Azi a fost înmormântarea, eveniment la care au fost 300 de oameni.

update 14:15

S-a încheiat înmormântarea. Aproximativ 300 de persoane au fost prezente, iar fanii i-au scandat numele lui Tilihoi.

update 13:40

Grupa de juniori U17 de la CSU Craiova a dus crucea în fața cortegiului.
În timp ce cortegiul se îndrepta spre cimitir, oamenii ieșeau din case pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Tilihoi.

update 12:45

Sicriul a plecat către cimitir. 500 de oameni au fost prezenți pe stadionul din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu. Imaginile sunt emoționante. De față a fost și ministrul Muncii, Lia-Olguța Vasilescu, care a inspectat și gazonul după plecarea sicriului. 


Tilihoi pe ultimul său drum

Tilihoi e condus pe ultimul drum. Imagini copleșitoare pe stadionul din Craiova ---->>> http://bit.ly/2Gt1QH7

Posted by Gazeta Sporturilor on 27 Martie 2018

Mai mulți jucători au venit și astăzi la sicriul cu trupul lui Nicolae Tilihoi. Pe sicriu a fost pus un tricoul al naționalei, cu numărul 3 și numele fundașului decedat duminică, la 61 de ani.

Printre foștii jucători care au venit la stadion se numără Nae Ungureanu, Sorin Cârțu, Pavel Badea, Silviu Lung, Ilie Balaci, Gabi Boldici, Rodion Cămătaru, Aurică Beldeanu, Nicolae Negrilă, Dan Racolțea, Emil Săndoi, Gică Popescu, Costică Donose, Gică Craioveanu și Silvian Cristescu, Grigore Ciupitu, Marius Sava.index

În plus, clubul din Craiova a scos eșarfe speciale pentru a cinsti memoria fostului fundaș.

Îmormântarea va avea loc azi la prânz, la Cimitirul Ungureni. Iar la meciul României cu Suedia, "tricolorii" vor purta banderole negre şi, înainte de startul partidei, se va păstra un moment de reculegere în memoria celui care a fost Nicolae Tilihoi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Martie 2018, 16:36

GSP, cine sunt *** care s-au ocupat de acest articol, autorii sau cei din redacţie ? "a dus crunea", "ministrul muncii" (Muncii), Silvian Cristescu a fost de 2 ori, "în timp ce cortegiu se îndrepta", "pentru a cinstii"...Respectivii au şi facultate ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează