FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL - LIGA 4

Debut cu gol pentru Roland Stănescu la Petrolul! Execuție de mare atacant care salvează un punct pentru formația de pe "Ilie Oană"

Roland Stănescu (numărul 27) repunde rapid mingea în joc în încercarea echipei sale de a câștiga meciul
Roland Stănescu (numărul 27) repunde rapid mingea în joc în încercarea echipei sale de a câștiga meciul

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 12:06

Venit în iarnă la Petrolul după experiența de la Balotești, Roland Stănescu a debutat la formația prahoveană în partida din deplasare cu Brebu.

Deși a început jocul pe bancă, nefiind încă refăcut după o mai veche accidentare, Roland Stănescu și-a salvat pe final de meci echipa, care a fost aproape de un eșec neașteptat.

Intrat pe teren cu 25 de minute înainte de final, Roland n-a avut nevoie de mai mult de 15 minute în tricoul galben-albaștrilor pentru a înscrie.

Servit excelent de Nini Popescu, Roland a pătruns pe partea dreaptă și a tras cu sânge rece la colțul lung. Presa locală l-a notat pe Roland cu 8, fiind cel mai bun jucător din echipa oaspete.

Petrolul rămâne pe primul loc în Liga a 4-a - Prahova. Are însă doar un punct peste CS Blejoi, care s-a impus la limită cu Tricolorul Breaza, 1-0. Etapa viitoare ploieștenii primesc vizita celor de la Petrolul Băicoi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează