INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

30.000 de fluiere! Suporterii lui Inter Milano îi pregătesc o primire ostilă atacantului care i-a trădat!

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:23 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 17:21

Romelu Lukaku (30 de ani) se întoarce prima oară în postură de adversar pe „Giuseppe Meazza”, cu AS Roma, iar tifosii nerazzurri vor intra cu 30.000 de fluiere pentru a-l intimida la fiecare atingere de balon și a-l sancționa pentru că a „trădat” echipa lui Simone Inzaghi.

Fanii lui Inter nu iartă, nici nu uită povestea trădării lui Romelu Lukaku. Atacantul belgian nu s-a înțeles cu conducerea nerazzurra pentru a reveni sub formă de împrumut la echipa de pe „Giuseppe Meazza", unde îl așteaptă o primire infernală. 

Golgheterul de 30 de ani va fi fluierat și apostrofat la fiecare atingere de minge. Gazzetta dello Sport anunță că vor fi distribuite la intrarea pe stadion 30.000 de fluiere, la inițiativa Peluzei Nord. Va fi, deci, mult zgomot în tribune și o presiune foarte mare pe jucătorul care a ales să meargă la Roma.

FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby
FCSB - RAPID
FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby

Fluierul nu e interzis pe stadion la protestul lui Inter Milano

Ultrașii i-au avertizat pe spectatorii care vor avea fluiere să nu le utilizeze decât în momentele în care Lukaku stopează balonul, îl controlează, pasează ori șutează la poartă, astfel încât Romelu să nu se mai poată concentra la meci.

„Provocarea nu contravine regulamentului și fluierul nu se află pe lista obiectelor interzise de a fi introduse în stadion, singurul impediment fiind că arbitrul Fabio Maresca va avea dificultăți în a fluiera în teren și a se face auzit de jucători. Dacă centralul consideră că zgomotul produs de fluiere e prea mare, creând confuzie pe gazon, el poate opri derbyul și să transmită avertismente prin intermediul crainicului, ce va anunța că așteaptă ca fluierele să amuțească", a scris cotidianul roz.

Precedentul viola cu Vlahovic

Nu este prima oară când un fotbalist are parte de un asemenea tratament ostil. Susținătorii Fiorentinei l-au primit pe Dusan Vlahovic pe „Artemio Franchi" cu 10.000 de fluiere albe și roșii la meciul din semifinalele Cupei Italiei, acum un an și jumătate. S-a mai întâmplat în 1998, la un AS Roma - Bologna, dar ținta fanilor era arbitrul! Dar și în 2007, la un derby milanez, cu Ronaldo fluierat în tricoul lui AC Milan.

5,8milioane de euro a plătit AS Roma lui Chelsea pentru a-l împrumuta până la finele sezonului. Inter l-a vândut cu 113 milioane lui Chelsea în 2021 și a plătit 7,86 de milioane pentru a-l împrumuta în 2022

Ajax continuă prăbușirea și în Europa League: ultima în grupa B, fără nicio victorie!

Nemaivăzut: liberat condiționat după ce a comis un jaf armat, arbitrează cu brățara electronică la gleznă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează