INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

A apărut conversația lui Ronaldo înaintea partidei din Champions League cu Atletico Madrid: răspuns de senzație pentru Evra!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 16:24

Fostul fotbalist a lui Juventus, francezul Patrice Evra (37 de ani), a publicat, azi, conversația pe care a avut-o cu Ronaldo (34 de ani) înaintea partidei cu Altetico Madrid din optimile Champions League, scor final 3-0.

„Am încredere în tine, fretele meu, pentru returul din Champions League! Niciodată nu mă îndoiesc de tine!” a fost mesajul pe care i l-a trimis Evra lui Ronaldo, conform AS. 

Răspunsul lui Ronaldo a fost de-al dreptul uimitor, starul portughez i-a transmis foarte convins: „Mergem noi mai departe, acasă îi distrugem”.

Evra a publicat screen-ul pe Instagram și a mai scris la descriere: „Trebuie să le mulțumim părinților și lui Dumnezeu că ni l-a dat pe Ronaldo, acest mare jucător”.

conversatie ronaldo

5este numărul anilor în care Ronaldo a eliminat-o pe Atlético în Ligă: 2014, 2015, 2016, 2017, 2019

52de hat-trick-uri a reușit Cristiano în întreaga carieră, opt numai în Champions (la egalitate cu Messi)

Citeşte şi:

Federația Română de Tenis e anchetată de ITF. România riscă excluderea din Fed Cup!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează