INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

A încercat să îl înfurie pe Mourinho? » Mișcarea lui Klopp care era să distrugă planul lui United

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 19:48

Alexis Sanchez, unul dintre cei mai vânaţi fotbalişti în această fereastră de transferuri, este foarte aproape de a se despărţi de Arsenal şi de a semna cu Manchester United, însă chilianul ar mai fi fost dorit şi de alţi granzi din Premier League, precum Liverpool sau Manchester City.

Sanchez a fost în vizorul lui Liverpool în această iarnă, iar trupa de pe Anfield ar fi încercat să concureze cu rivala United, însă a renunţat când a aflat de pretenţiile salariale impuse de fotbalist.

Potrivit Express, fostul jucător al Barcelonei va semna un contract pe patru ani şi jumătate cu Manchester United, urmând să câştige 500,000 de lire sterline pe săptămână, sumă cu care Liverpool nu a fost de acord.

Conform presei britanice, transferul lui Alexis la trupa pregătită de Jose Mourinho se va oficializa luni, însă Arsene Wenger, manager-ul tunarilor, a avertizat că pentru a se întâmpla acest lucru, Henrikh Mkhitaryan trebuie să fie de acord cu schimbul şi să facă pasul la Arsenal.

Astfel, Liverpool se vede nevoită să se reorienteze către un alt fotbalist, două dintre numele vehiculate fiind cele ale lui Jean Michael Seri, mijlocaş central la Nice, şi Riyad Mahrez, "aripa" lui Leicester, ambii în vârstă de 26 de ani. În această iarnă, "cormoranii" l-au vândut pe Coutinho la Barcelona, pentru 120 de milioane de euro şi l-au adus pe Virgil van Dijk, de la Southampton, pentru 85 de milioane de euro.

4este locul ocupat de Liverpool în Premier League, la 18 puncte de liderul Manchester City, având un meci mai puţin disputat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează