INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

A murit într-un accident acvatic fotbalistul din MLS lansat de Tottenham

Englezul Anton Walkes, în vârstă de 25 de ani, crescut la Academia lui Tottenham și fost jucător al lui Portsmouth, și-a pierdut viața ieri.
Englezul Anton Walkes, în vârstă de 25 de ani, crescut la Academia lui Tottenham și fost jucător al lui Portsmouth, și-a pierdut viața ieri.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 21:40 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 22:17

Englezul Anton Walkes, în vârstă de 25 de ani, crescut la Academia lui Tottenham și fost jucător al lui Portsmouth, și-a pierdut viața astăzi.

O veste cruntă din MLS, campionatul nord-american de fotbal. Mijlocașul lui Charlotte FC, venit la începutul lui 2022 de la Atlanta United, a fost victima unui accident acvatic. 

Walkes a fost descoperit inconștient după ciocnirea a două bărci de viteză lângă „Miami Marine Stadium”, decedând la spital, scrie New York Post.

Ne-a frânt inima să aflăm tragica trecere în neființă a lui Anton Walkes. A fost un coechipier cu o personalitate care a luminat fiecare cameră în care a intrat. El va rămâne în mințile tuturor celor care l-au cunoscut. În numele tuturor celor de la Atlanta United, transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Anton
Comunicat Atlanta United

Suntem profund întristați să auzim de moartea fostului nostru jucător, Anton Walkes. Gândurile tuturor celor din club sunt alături de familia și de prietenii lui în acest moment incredibil de trist
Comunicat Tottenham

1 mecia bifat Anton Walkes la prima echipă a lui Spurs, fiind introdus 10 minute în partida din Cupa Ligii Angliei cu Gillingham FC (5-0) din 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează