INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan a primit o amendă-record și riscă excluderea din Europa!

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 17:31

AC Milan nu a scăpat de sancțiunile UEFA. Clubul rossonero a primit o amendă de 12 milioane de euro pentru încălcarea fair-play-ului financiar (FFP). 

Exact suma pe care lombarzii o adunaseră în acest sezon de Europa League va rămâne în contul forului continental. În plus, Milan nu va putea înscrie decât maximum 21 de jucători în timpul următoarelor două sezoane din cupele europene.

A primit ca termen doi ani - 30 iunie 2021 - pentru a-și rezolva problemele financiare. Dacă nu reușește să respecte regulile FFP nici atunci, va fi exclusă din competițiile continentale în 2022-23 sau 2023-24.
La începutul toamnei, UEFA a suspendat echipa lui Gennaro Gattuso din Europa League, dar TAS i-a dat șansa de a rămâne în întrecere.

Vezi și:

"Rossonerii" fac scandal după eliminarea incredibilă din Europa League: "O situație insuportabilă, e o mare nedreptate"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează