INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Acum e CLAR! Gareth Bale pleacă de la Real Madrid » Ziarul de casă al "galacticilor" anunță schimbul secolului în fotbalul mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 18:04

Gareth Bale (27 de ani) va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, după o întâlnire avută astăzi cu Florentino Perez.

Gareth Bale a pierdut poziția de titular la Real Madrid, iar cei de la Marca anunță că galezul va părăsi deținătoarea Ligii Campionilor la finalul acestui sezon. Astăzi ar fi avut loc o discuție între Bale și conducerea clubului "blanco", iar lucrurile par clare.

Fotbalistul adus de la Tottenham pentru o sumă situată în jurul a 100 de milioane de euro va pleca după 5 sezoane prodigioase, în care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor și un titlu în Spania.

Schimbul secolului

Bale ar putea face partea dintr-o tranzacție uriașă. Florentino Perez nu s-a ascuns când a venit vorba de aducerea brazilianului Neymar la Madrid. Cei de la Marca au speculat un schimb care ar zgudui fotbalul european: Bale la PSG, Neymar la Real plus o sumă de bani. În cursa pentru galez ar putea intra și Manchester United.

60 de goluriîn 114 meciuri a marcat Bale în tricoul celor de la Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dinamo100
dinamo100  •  23 Februarie 2018, 09:04

Real are nevoie de un jucator ca Neymar, dar am dubii ca se va intelege prea bine cu Ronaldo. Amandoi au un ego urias. Prin urmare Perez va trebui sa decida: Ronaldo sau Neymar.

makero
makero  •  23 Februarie 2018, 00:36
Postat de th3dog pe 22 Februarie 2018, 20:59

-14 iti spune ceva?

Daca te referi la -14 la adevar,acela nu mai prea conteaza,nu cred ca a contat niciodata,mai alesc acuma in fotbalul actual.

th3dog
th3dog  •  22 Februarie 2018, 20:59
Postat de dinamo_fan pe 22 Februarie 2018, 20:32

uite unde era expertul :)) cat de jos e ma Realul ? are 3 UCL in ultimii 4 ani si tocmai a batut 3-1 pe cea mai bogata echipa a lumii.

-14 iti spune ceva?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează