INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AD CEUTA - BARCELONA 0-5

VIDEO FC Barcelona, victorie fără emoții pe terenul unei echipe de liga a treia, în „optimile” de finală ale Cupei Regelui

FC Barcelona s-a impus fără emoții, scor 5-0, pe terenul celor de la AD Ceuta, formație din liga a treia spaniolă, în optimile Cupei Regelui. 
Sursă foto: fcbarcelona.com
FC Barcelona s-a impus fără emoții, scor 5-0, pe terenul celor de la AD Ceuta, formație din liga a treia spaniolă, în optimile Cupei Regelui. Sursă foto: fcbarcelona.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 08:27 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 08:35

FC Barcelona s-a impus fără emoții, scor 5-0, în optimile Cupei Regelui, pe terenul celor de la AD Ceuta, formație din liga a treia spaniolă.

Catalanii au deschis scorul în minutul 41, prin Raphinha. Brazilianul adus vara trecută de la Leeds United a primit mingea la marginea careului de la Franck Kessie și l-a învins pe portarul gazdelor, Tomas Mejias, trecut în carieră și pe la Dinamo, cu un șut plasat, la colțul lung. 

VIDEO. Rezumat: Ceuta - FC Barcelona 0-5

Trupa pregătită de Xavi Hernandez și-a dublat avantajul la numai 5 minute de la reluarea jocului. Același Franck Kessie i-a pasat în interiorul careului lui Robert Lewandowski, iar polonezul nu a iertat și l-a învins pe portarul Ceutei din 8 metri. 

Ansu Fati a dus scorul la 3-0 pentru Barcelona în minutul 70. Tânăra extremă a vicecampioanei Spaniei l-a driblat cu ușurință pe Alain Garcia, fundașul dreapta al gazdelor, și a plasat mingea în colțul lung al porții lui Tomas Mejias. 

Șapte minute mai târziu, Franck Kessie avea să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor. Mijlocașul ivorian a reluat excelent, pe mijlocul porții, cu capul, o centrare plecată din gheata lui Raphinha. 

Robert Lewandowski a marcat al 5-lea gol al Barcelonei în minutul 90. Eric Garcia i-a pasat atacantului polonez în interiorul careului, iar acesta a trimis balonul în colțul lung al porții gazdelor. 

FC Barcelona s-a calificat astfel în „sferturile” de finală ale Cupei Regelui, acolo unde au mai avansat Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Osasuna, Real Sociedad și Athletic Bilbao. 

Citește și:

Comeback de senzație în Manchester City - Tottenham » KO în 11 minute, după ce aveau 2-0 la pauză!

Show total cu Messi și Ronaldo în superamicalul de la Riad! VIDEO cu toate cele 9 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează