INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Adio BBC » Zidane taie în carne vie la Real Madrid! A început curățenia la campioana Spaniei și pregătește aducerea lui Neymar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 10:29

Dezamăgit de evoluțiile slabe ale echipei sale, francezul Zinedine Zidane plănuiește schimbări mari la Real Madrid.

Mundo Deportivo anunță că Zidane a făcut deja planul pentru noul sezon și că va renunța la Karim Benzema și Gareth Bale, jucătorii care în acest sezon au avut evoluții dezamăgitoare.

Karim Benzema, 30 de ani, are un sezon dezamăgitor, marcând 7 goluri în 27 de meciuri. Atacantul francez ar putea reveni în Ligue 1, unde a mai jucat la Lyon, dar mai are și varianta unei oferte avantajoase din China. Benzema este la Real din 2009, spaniolii plătind 35 de milioane de euro celor de la Lyon.

50.000.000 €este cota lui Benzema, potrivit transfermarkt.de

Galezul Gareth Bale, pentru care Real a dat 100 de milioane în 2013, se va întoarce în Premier League, fiind dorit de Manchester United și Tottehnam. Măcinat de accidentări în ultimii ani, mijlocașul de 28 de ani speră că revenirea în Anglia îl va ajuta în carieră.

75.000.000 €este cota lui Gareth Bale, potrivit transfermarkt.de

Mai mult, Florentino Perez știe că revoluția de la Real va începe cu vânzarea celor doi, mutări care îi vor face loc lui Neymar, care ar ajunge la madrileni în vara 2019.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Februarie 2018, 12:24

primul cedat ar trebui sa fie Ronaldo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează