INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

Aleksandr Kokorin și Pavel Mamaev au primit închisoare cu executare! » „Să fie o lecție pentru toți!”

Kokorin și Mamaev (dreapta), la tribunal, în
Kokorin și Mamaev (dreapta), la tribunal, în "cușca" acuzaților. FOTO Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2019 19:11

Aleksandr Kokorin (Zenit, 28 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30 de ani) au fost condamnați la închisoare cu executare de judecătorii tribunalului din Moscova. Decizia nu e una definitivă. 

  • CONTEXT: Din octombrie, Kokorin și Mamaev au stat după gratii, la pușcăria moscovită Butîrka. Atunci, în toamnă, într-o seară de alcool și violență, cei doi internaționali ruși au bătut șoferul unei realizatoare de televiziune și doi oficiali din Ministerul Comerțului. Arestați imediat, și-au așteptat sentința, care a venit azi.

Kokorin a primit un an și șase luni de închisoare cu executare, în timp ce Mamaev a fost condamnat la un an și cinci luni, decizii în primă instanță. 

Deciziile nu sunt definitive, dar presa rusă speculează că jucătorii ar putea fi eliberați până la finele anului, fiindcă stau în detenție preventivă din octombrie, iar, potrivit legilor, o zi și jumătate de închisoare în urma unei decizii definitive echivalează cu o zi în arestul preventiv. 

Cum recursurile se pot întinde pe mai multe luni, cei doi ar putea scăpa înainte să primească hotărârile finale. 

Kokorin și Mamaev au fost acuzați de vătămare corporală și huliganism, fiind reținuți pe 8 octombrie 2018.

Pedeapsa maximă în Rusia pentru astfel de infracțiuni este de 7 ani. 

Ministrul Sportului, Pavel Kolobkov, a salutat decizia: "Sper să le servească drept lecție lor, dar și altor sportivi. Cei de top nu au timp liber între antrenamente și competiții să consume alcool".

captura

125 de minutea jucat Kokorin la Zenit în acest sezon: 73 în campionat (3 meciuri), 26 în Cupa Rusiei (1), 26 în Europa League (1); a marcat două goluri

13 meciuria adunat Mamaev la Krasnodar în 2018-2019: 10 în campionat, două în Europa League, unu în Cupa Rusiei; a adunat trei goluri și trei assisturi

Vezi și:

Aleksandr Kokorin, strigăt de disperare după ultima hotărâre a procurorilor: „A fost o lecție pentru toată viața. Vă rog, nu ne distrugeți viitorul!”

FOTO Cutremurător! Fotbalistul care nu renunță: a ajuns la 38 de kg și stă 10 ore cu masca de oxigen pe față: „Nu mă gândesc la eutanasie!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
haxor
haxor  •  09 Mai 2019, 11:01

Cocalarii antifotbal ai Romaniei infundau puscariile la greu in Rusia! :-)))

rivaldinho
rivaldinho  •  08 Mai 2019, 23:05

Bine le-a facut, nici sportivii din artele martiale nu ar trebui sa se bata (decat intre ei). Mamaev ala arata ca naiba, plin de tatuaje, nici nu e de mirare ca astia noi nu mai joaca nimic! Si cum au ajuns impreuna fiind de la cluburi diferite? Probabil se drogheaza cu marijuana.

cezar_patru
cezar_patru  •  08 Mai 2019, 22:42
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Mai 2019, 21:30

...pe Mutu de ce nu l au luat cu ei ?

maibine pe tine....pierdere zero....esti inutil...si prostovan....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează